Komentáře k článku

Kristýna 23.07.2014

Tak tak, jedno dítě už máma na světě 3 roky a teĎ se už víc jak rok snažíme o další..Ač před prvním otěhotnění jsem nepotřebovala žádné podpůrné látky, teď se tomu nejspíš nevyhnu. Rohoduji se mezi Fertility Blend a Nosifolem, nemáte nějkdo nějakou zkušenost? Vím že Fertility Blend je novinka, ale celkem mě zaujala, tak nevím pro co se rozhodnout.

Hanka Kristýna 05.08.2014

Ahoj, na mě nosifol vůbec nepůsobil, brala jsem ho poctivě a nic, s Fertility Blend zkušenosti nemám, ale podle toho co jsem si o něm našla tak to zní zajímavě, hlavně to, že je varianta pro páry, takže to není jenom na ženě..Teď už miminko mám,nakonec nám to vyšlo přírodní cestou, ale kdyby v době, kdy jsem se snažila otěhotnět bylo Fertility Blend tak bych ho uričtě vyzkoušela..

Liba Hanka 29.08.2014

Ahoj Hani, ve Fertility Blend pokračuj!! já jsem ho brala něco málo přes 3 měsíce a teď jsem v 1 měsíci! a to jsme se o miminko snažili už přes rok když jsem začla Fertility užívat..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat