Komentáře k článku

snegurka 22.06.2017

Někdo s toho vyroste.

vivi11 16.06.2017

jo jo souhlasím :-)

Jan Jurečka 11.06.2017

Setkávám se s dětmi a rodiči téměř denně a musím konstatovat, že neexistuje nějaká zdůvodnitelná teorie o tom, že dnes jsou děti jiné. Nejsou, jsou to především rodiče, kteří jsou jiní, pohodlní, utíkající před problémy. Neúplná manželství, téměř 50% rozvodovost a cirkulace tatínků v rodinách hraje svou nezanedbatelnou roli. Pracovní doba je taková, že de facto pro výchovu v týdnu je čas asi 2 hodiny a uvědomíme-li si skutečnost, že dnešní prvorodičky jsou ve srovnání s obdobím 70 let "stařeny", brzy unavené z práce, mezilidských vztahů a napětí ve společnosti, není se co divit tomu, že po příchodu domů, raději pustí dětem pohádky, později půjčí telefon, následně pak tablet a je klid... Rodiče přestaly být autority v tom pravém slova smyslu a klid, lásku si pouze kupují. Proto se děti chovají tak, jak se chovají a současní rodiče skutečně mají plné právo se obávat svého stáří, protože jaké "polotovary" vychovávají, takové budou mít i stáří.

Jarda 11.06.2017

Agresivitu je zapotřebí řešit co nejdříve, sama od sebe obvykle nezmizí, spíše se to bude zhoršovat. Dá se to nasměrovat na nějaký sport.

souhlasím

Pepa 10.06.2017

S jedním agresivním dementem jsem se setkal ve 4. Kdybych měl kdysi větší vůli dát mu přes rypák. Byl z neúplné rodiny. ;-)

konatovka 10.06.2017

Souhlasím.:-O

LG 10.06.2017

Problém je, že takovéto mám rodiče a nenechají si nic vysvětlit. Já takový nejsem, ale sourozenec to dost přebírá po nich, a ani si to neuvědomuje, když mu to řeknu, hned odsekne... Takoví rodiče jsou ještě horší... Hnus.

ovace 10.06.2017

je to tak

Siraellen 10.06.2017

přesně tak

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat