Diskuse na téma Liposukce

Kdo jste byl na liposukci tak se prosím podělte o zkušenosti. Chci jít na nějakou dobrou kliniku v Praze, tak prosím poraďte.

Klára 08.08.2023

Ahojky, liposukci také zvažuji, bohužel už nějakou dobu se mi nedaří zhubnout boky a už mi to hodně vadí. Tak jsem přemýšella že bych do toho šla také, chtěla bych nějakého dobrého chirurga z Brna? Víte o někom?

Marťa Klára 12.08.2023

Čauko, zkus pana doktora Justana v Brně. Patří mezi špičky, já jsem si u něj nechala dělat rhynoplastiku a jsem teda s výsledkem naprosto spokojená i co se péče týče.

Klára Klára 22.08.2023

Moc děkuji za doporučení, takže mám zkusit zavolat a domluvit se nějak nebo jak to chodí?

Marťa Klára 24.08.2023

Hele zavoláš, domluvíš si s asistentkou termín na konzultaci a následně už potom jednáš s panem doktorem a on ti řekne co a jak se bude dít. Mluví bez obalu a rozhodně, kdyby to byl ozbytečné tak ti to taky řekne. Ale co se týče zákroku atd, tak se nemáš čeho bát. U něj budeš v dobrých rukách, tady máš kontakt https://justan.cz/sluzby/liposukce-tumescentni#kontakt a přeji hodně štěstí. :)

Majka 27.02.2023

Podívejte se sem https://www.abclinic.com/zakroky/radiofrekvencni-liposukce-body-tite/ používají tady novou metodu body tite. Absolvovala jsem u nich před půl rokem a výsledek je naprosto perfektní.

Sabina K. Majka 27.02.2023

Objednám se k nim na konzultaci opravdu mě to zaujalo, děkuju za doporučení.

Sabina K. 26.02.2023

Uvažuju nad liposukcí už dlouho a řekla jsem si že letos už se konečně objednám, tak budu ráda za všechny rady.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat