Diskuse na téma Kuchyně Oresi - řada Livanza - zkušenosti

08. 07. 2023 | Hypotéka

Chceme si nechat udělat novou kuchyň a máme u Oresi na výběr z více řad, ale zatím se přikláníme k té střední, jde nám o kvalitu, ale koukáme i na cenu, protože si zas nemůže dovolit za ní nechat úplný majlant, takže bychom se rádi poptali, jestli máte někdo zkušenosti s jejich prostřední řadou Livanza a případně jak jste spokojení, co byste případně upravili a tak. Díky

Tereza 14.03.2024

zdravím, máte prosím někdo představu v jaký cenový relaci se dá u Oresi pořídit kuchyň do paneláku? Zatím jsem se do jejich obchodu neodvážila zajít, protože si říkám, že to tam pro mě asi moc nebude dostupný, ale líbí se mi, co mají za výlohou vystavený ty ukázkový kuchyně. Tak by mě to jen zajímalo, jestli někdo kupoval a dokázal by říct zkušenost. Předem díky.

Dominika Tereza 17.03.2024

Proč to tak hrotíte, vždyť je to klasický obchod jako každý jiný. Se tam běžte normálně podívat a okouknout to tam, jak jinak si uděláte přehled. My od nich máme kuchyni za nějakých 138tis. Mají víc tříd, takže podle toho pak budou vypadat i ty ceny, je asi jasný, že když si jí naboucháte vším premiovým, tak jí za pár žetonů mít nebudete, ale kolikrát mívají i nějaký slevový akce, tak to pak leda sledovat.

Žaneta Tereza 18.04.2024

Terezo, my se bez problému u Oresi s novou kuchyní vešli do našeho rozpočtu 80tis. a to jsme původně mysleli, že kuchyni za takový peníze budeme muset shánět někde po nějaký nábytkářských obchodech a ne ve specializovanym studiu. Takže jsem fakt ráda, protože tady nám fakt dobře poradili a i materiály víme, že jsou tu na to správný, to nám ukazovali i co mají třeba certifikáty. Takže jsem opravdu ráda, že nám to tu klaplo, takže nemusíte mít obavy.

Marta 19.01.2024

Co jsme měli my návrh kuchyně a měli jsme to možnost porovnat i s prací truhláře, tak jsme se rozhodli to nechat udělat u Oresi, protože truhlář nám narovinu řekl, že materiály nebudou takový a s cenou se nemá šanci dostat na to, co nám aktuálně spočítali u Oresi. Oresi má teďka fakt velký slevy, takže to pro nás vychází vzhledem k našemu badžetu i daleko líp a nevydáme se úplně z peněz.

Linda Marta 17.02.2024

To je dobrý, u nás by to zas nedával časově, má teďka nějakou větší zakázku a na tu naší by se dostal prý tak za měsíc a půl až dva měsíce, což zas tak dlouho nechceme čekat. Oresi můžeme objednat hnedka s tím, že je tam teďka i ta velká sleva a hotovou už bychom jí mohli mít za 8 týdnů. Což ten by s ní teprve začínal. Takže je to asi jasný, jak to vyřešíme :))

Daniela 28.12.2023

Tam je to víceméně o finančních možnostech ty třídy kuchyní. My máme zkušenosti s Dolti a Livanzou, z toho Livanzu máme u nás na bytě a Dolti jsme nechali instalovat na chatu, kde jsme zas nepotřebovali nic extra drahého. A co se týče kvality, tak bych řekla, že není nic podkopnutého ani u jedné z řady. Obě vypadají hezky jen Dolti je jednodušší a měli jsme ji za kratší dobu a ta druhá je teda propracovanější, má víc vychytávek, abych v ní mohla vařit dennodenně, ale spokojená jsem s oběma.

Anna 24.11.2023

Soutěžil jste teďka taky někdo u Oresi? My jsme objednávali kuchyň a máme to teda nakonec se slevou, doufala jsem, že se nám poštěstí jí mít třeba zadarmo, ale netipli jsme správný čísla polí, ale i tak fajn sleva. Měl někdo štěstí? :-)

Bára Anna 29.11.2023

Tak to je asi jen pro ty, co kuchyň objednávají teďka aktuálně ne? :o) Naše oreska už je čtyřletá, takže to jde mimo nás :o) ale zas jsme brali skladovku, takže jsme na ní taky něco ušetřili, než kdybychom nechávali udělat. :o)

Zdeňka Anna 09.12.2023

Joo taky jsme si zasoutěžili, ale žádná sláva se nekonala, nedali jsme všechny tři stejný, tak to máme jako vy se slevou, což se furt počítá.

Veronika 06.10.2023

Koupili jsme byt v novostavbě a máme tam kuchyň od Oresi. Sama bych si asi vybrala trochu jinou barevnou kombinaci, ale nic co by mi vyloženě vadilo, vybavená je pěkně a má i dobré rozvržení, takže to má u mě mnohem větší převahu, že s ní budu spokojená i do budoucna.

Jitka Veronika 26.10.2023

Tak hlavně že vám je pohodlná, barva jako taky umí udělat divy, dokážu si představit, že třeba červenou bych nezkousla, třeba kámoška jí má a furt nechápu, jak to dává :D já mám světlou a je pro mě balzámem na duši. Asi víc je to správný rozvržení, to udělá hodně a tím že dělají ten návrh už ve 3D, tak si to pak jde i líp představit, jak to ve skutečnosti bude vypadat. :)

Veronika Veronika 02.11.2023

Jak dělají návrh netuším, kuchyň už byla součástí bytu, ale má to myčku, troubu s mikrovlnkou nad sebou, všechno vestavěný, spotřebiče běží tiše a hlavně i nábytek se dovírá zlehka a není to takový to dovření natvrdo takže fakt jako ta barva asi pro mě zas takovou roli nehraje. Kuchyň vypadá kvalitně a zatím se mi v ní vaří dobře. :)

Viky 31.08.2023

Nám dělali atyp a docela slušně si s tím v Oresi paní prodejkyně poradila. Měla jsem z toho trochu obavu kvůli našemu rohu, jak to tam máme, ale bylo vidět, že něco podobného už dřív asi dělala, že to hezky seskládala a nám se to líbilo.

Kristína Viky 12.09.2023

Co od nich máme kuchyň my, tak byla fakt při sestavování hodně variabilní, takže jsme si do toho mohli i kecat, jak bychom co chtěli a prodejkyně nás jen držela, aby to dávalo smysl. Jinak co se týče materiálu, tak drží, pěkná je i kolem myčky a míst, kde dělám s vodou, úplně bez problémů, za což jsem fakt ráda a je poznat, že to není nějaký šunt za pár.

Alice Viky 22.09.2023

Tak ještě aby si s tím takové studio neporadilo, my máme klasický účko a tam asi není úplně co vymýšlet. Hlavně jsem ráda, že nemáme tolik horních skříněk a vypadá vzdušně. Máme je jen na jedné straně a je to paráda i s úložným prostorem jsem na pohodu. Hlavně když mám troubu teď ve správné výšce ke mně :D

Eliška 03.08.2023

Já bych na svojí kuchyni nic neměnila. Aktuálně už v ní vařím druhým rokem a jsem fakt ráda, že jsem si v některých věcech nechala poradit od jejich prodejce. Největší změna je u mě u dřezu, kdy jsme z nerezu přešli na granit a s tím jsem moc spokojená, protože nám konečně i odkapávač, který mě chyběl. Celkově se to u nich dá vymazlit a dát si tam věci, co třeba ani nevím že je možný.

Soňa Eliška 15.08.2023

Njn, pokud na to máte rozpočet, tak se dá čarovat. Já jsem si na kuchyň musela půjčovat, ve starý už mi odpadávaly i dvířka a u Oresi jsem si brala linku z tý jejich řady Dolty, kde mě přišla na necelých 50.000Kč, tak to bylo fajn. Spotřebiče jsem si nechala svoje, ty jsme měla ještě funkční a přišlo mi je proto zbytečný pořizovat nový, i když věřím, že vestavěná trouba by udělala hafo parády, ale musela jsem si jí odpustit.

Markéta 28.07.2023

Taky jsem si na novou kuchyň musela nějaký rok počkat. Koupili jsme sice byt, kde už kuchyň byla, ale úplně nebyla to, co bych si přála a novou jsme nechali dělat asi až po dvou letech, co jsme pár peněz dali bokem dohromady. U Oresi je krásný výběr a panelákovou kuchyň zmákli úplně s přehledem, že v ní teďka mám ještě myčku navíc, která tam původně vůbec nebyla a tu jsem hlavně chtěla, takže za to jsem ráda. :)

Klára 20.07.2023

Nemám porovnání, ale asi tam rozdíly budou nejen cenový ale i v kvalitě. Celkově mají tuším tři řady, mně rovnou padla do oka jejich kuchyně Sonata, protože to je můj styl a je teda taky z tý řady Livanza. A zatím co jí mám, tak jsem spokojená a nic jsme nemuseli reklamovat.

Toňa 16.07.2023

Máme asi rok od Oresky kuchyň a jsem nadmíru spokojená. Dlouho jsem na ní čekala, než jsme našetřili, ale vybrali jsme dobře, je sestavená jak jsem si přála.

Janina 14.07.2023

My teda máme kuchyň od Oresi, ale z té nižší řady, nicméně nám už stojí a používáme jí přes pět let a je stále v dobrém stavu, takže pokud chcete ještě o tu třídu vyšší, tak si myslím, že to budete mít v pohodě a ještě s lepší kvalitou. My neměli moc na rozhazování, ale furt jsme chtěli aspoň od kuchyňský firmy. :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat