Diskuse na téma Soukromé jesličky v Praze

03. 09. 2023 | Batole

Dobrý večer, daly byste mi tip na soukromé jesle v Praze? Dostala jsem nabídku z práce, abych se vrátila dřív na zkrácený úvazek a přemýšlím, jak to udělat.

Blanickova 16.09.2023

Maminky, tak moc děkuji za doporučení na jesličky Trojská labuť - malou mi vzali od října, takže jsem moc ráda. Navíc se mi tam fakt moc líbí, o dětičky se starají zdravotní sestřičky a není jich moc, takže malá bude mít maximální péči. Fajn je i to, že se děti seznamují s angličtinou.

Dominka_K 10.09.2023

Tady máte odkaz přímo na jesličky www.skolkylabut.cz/skolky-a-jesle/trojska-labut Najdete tam všechny důležité informace.

Holky, taky o jesličkách přemýšlím - napíšete mi jak je to tam s placením, jestli se to dá a kde bych našla více informací?

Dominka_K 05.09.2023

Mrkněte na jesličky Trojská labuť - dneska jsem tam na dopoledne měla dcerku a byla nadšená. Děti se seznamují i s angličtinou a jsou tam perfektní tety.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:56
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:49
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat