Diskuse na téma Autosedačka pro 2 leté dítě

14. 09. 2023 | Batole

Dobrý den, vybírám autosedačku pro 2 letého syna, který má 13 kilo. Jakou značku máte Vy a s jakou autosedačkou jste spokojené?

Mnada 18.12.2023

Máme tuhle https://www.bejbycentrum.cz/detske-autosedacky/autosedacky-0-18-kg/britax-romer-dualfix-3-i-size-bundle-flex-isense-autosedacka.html nechali jsme si od nich s výběrem poradit, protože jsme nevěděli jakou vybrat a jsme maximálně spokojení.

Alizee Mnada 27.12.2023

Taky jsme kupovali od nich, mají dobrý výběr a umí dobře poradit.

Mám přesně tuto s Isofixem www.feedo.cz/kinderkraft-myway-isofix-0-36kg-grey-2020-autosedacka

Bouchalova 17.09.2023

Moc díky za tip na eshop, slevy jsou určitě super, takže nakoupím autosedačku u nich :) Napíšete ještě jakou konkrétně máte Vy?

Zdravím, já mám značku Kinderkraft a jsem spokojená. Je bezpečná, má nastavitelnou opěrku hlavy a čalounění se dá vyprat. Doporučím vybírat na stránkách feedo.cz - mají tam teď velké slevy (až 50%) - Feedo dny a při vyšší objednávce jsou i dárečky k nákupu (nebo když jste členem Feedo.Clubu).


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat