Diskuse na téma Klinika Repromeda Brno

21. 02. 2024 | Chceme dítě

Dobrý den, máte některá zkušenost s klinikou Repromeda Brno a s jejich lékaři? Jsem tam objednaná s partnerem na konzultaci a nevím, co mě čeká.

Hildegarda 07.04.2024

Ahoj, s touto klinikou zkušenost nemám, ale můžu vřele doporučit IVF Zlín. My tam byli moc spokojení a léčba tam probíhá opravdu na špičkové úrovni, využívají i umělou inteligenci. Navíc ta klinika je vyhlášená i v zahraničí a mají tak širokou klientelu. Nedivím se, personál je tam špičkový.

JirineckaA Hildegarda 09.04.2024

Souhlasím, taky jsme tam byli moc spokojení. A výsledek je na cestě, momentálně jsem ve 30. tt. a vše dosud bez jakýchkoliv obtíží. Máme vajíčko od dárkyně, jelikož u nás byla šance velmi mizivá (onkologická léčba v mládí), tak jsem ráda, že taková možnost v dnešní době je.

Dominka_K 27.02.2024

Povedlo se až po druhém cyklu, ale díky genetickému testování zase měli jistotu, že je miminko zdravé. Mrkněte na jejich stránky www.repromeda.cz

Andanka 25.02.2024

Takže u nich podstoupila IVF i s odběrem vajíček? Chytlo se embryo na poprvé? Já tam jdu tento měsíc a mám strach, aby vše dobře dopadlo.

Dominka_K 23.02.2024

Ahoj, známá tam chodila a nemůže si lékaře vynachválit. Podstoupila tam i IVF a prý dobrý i cenově. Navíc mají vlastní genetickou laboratoř, takže prováděli i genetické testy, jak u kamarádky a partnera, tak u emryjka.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat