4 možnosti, jak se v pohodlí domova zbavit vrásek

15.02.2016 | Krása a móda

Existuje mnoho produktů a metod, jak zlepšit celkový vzhled pleti a redukovat projevy jejího stárnutí. Některé z nich jsou k dispozici pro domácí použití, jiné musí provádět doktor či jiný odborně vyškolený personál. My jsme pro vás nyní připravili soupis toho nejlepšího, čím můžete v domácích podmínkách bojovat proti vráskám a jemným linkám.

1. Hydratační přípravky

Pokud chcete mladistvě vypnutou pleť, pomohou vám hydratační přípravky, jako jsou krémy, séra, emulze a další. Předcházejí vzniku suché kůže, modřinek nebo poškození pokožky, a tím pádem také nepřímo vzniku vrásek. Samy o sobě však vrásky nevyhlazují, doporučuje se proto je kombinovat ještě s dalšími přípravky cílenými přímo na boj s vráskami. Nanáší se po umytí pleti vodou, kdy pleť dokáží udržet krásně hydratovanou.

Vyzkoušejte Hydratační sérum na pokožku Hydr8™ B5!

2. Antioxidační krémy, pleťové vody a masti

Antioxidanty jsou látky, které působí proti negativním efektům volných radikálů, mezi něž mimo jiné patří předčasné stárnutí pleti. A předčasné stárnutí pleti, to přece nikdo nechce. Jenže počet antioxidantů v pleti a organismu snižuje třeba ultrafialové sluneční záření a spousta dalších environmentálních faktorů. Ještě že je možné antioxidanty pleti dodat! Nejen, že antioxidační mastičky, vody a krémy snižují riziko vzniku vrásek, ale navíc napomáhají pleť chránit před poškozením slunečním zářením.

Vyzkoušejte Sérum Retinol 3 TR!

3. Oční krémy

Pokožka pod očima je velmi tenká. Neprodukuje mnoho ochranných olejů, které ji udržují jemnou a vypnutou. A proto jsou tu oční krémy, které mají za úkol omezit otoky a tmavé kruhy pod očima.

Vyzkoušejte Oční krém proti vráskám Dermaheal Cosmeceuticals!

4. Domácí exfoliace

Exfoliace je jedna ze základních metod, jak zlepšit vzhled pleti a eliminovat jemné vrásky. Dochází při ní k odstranění svrchní vrstvy pleti, což odkryje novou pleť a stimuluje její růst. Mezi domácí metody exfoliace patří jednoduché peelingy a speciální krémy. Silné exfoliační metody nejsou vhodné pro osoby s tmavším tónem pleti, protože může dojít ke vzniku jizviček a barevných nerovností. Pokud si s volbou produktu nejste jisti, konzultujte vše se svým dermatologem nebo jiným odborníkem.

Vyzkoušejte Pore Refining Scrub!






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat