Mrtvé moře přímo ve vaší vaně!

03.03.2016 | Krása a móda

Příznivé účinky minerálů Mrtvého moře na zdraví naší pokožky jsou velmi dobře známy. Jenže ne každý má to štěstí, že si může dopřát luxus v podobě dovolené u tohoto blahodárného moře. To však vůbec nevadí – když vy nemůžete k Mrtvému moři, může ono k vám!

Právě takovou možnost totiž nabízí kosmetika značky Sea of Spa, která představuje kombinaci vody a bahna z Mrtvého moře a vitaminů, olejů a přírodních výtažků. Její produkty, určené pro pokožku obličeje i celého těla, vaši pleť nejen vyživí, ale i krásně rozmazlí.

Oceníte ji nejen, když chcete pokožce dodat krásu a mladistvý vzhled, ale také pokud bojujete s některými kožními potížemi. Kromě toho byly pozitivní účinky přírodní kosmetiky Sea of Spa prokázány také u celulitidy nebo revmatických a svalových obtíží. Navíc produkty této značky pozitivně stimulují krevní oběh.

Moře ve vaně

A jak se nejlépe rozmazlit a ještě k tomu udělat něco pro krásu a zdraví? Je to jednodušší, než si myslíte!

Takové malé, soukromé Mrtvé moře snadno vykouzlíte u sebe v koupelně. Stačí do vany přidat minerální sůl do koupele Sea of Spa Dead Sea. Dodá vaší pleti všechny potřebné minerály a krásně ji vyživí. Potřebujete ještě ulevit namáhaným svalům a kloubům? Pak sáhněte po minerální soli Sea of Spa Bio Spa. Z obyčejné koupelny se rázem přenesete do luxusních lázní.

Rozzářená a zdravá pleť

Která žena by netoužila po zdravé a krásné pokožce? Nejspíš se shodneme, že to je sen, který se však ne každé z nás splní. Naštěstí nás matka příroda vybavil v boji za krásnou pleť velmi mocnými zbraněmi. Tak proč je nevyužít?

Kosmetika Sea of Spa nabízí výrobky pro každou ženu. Je totiž plná důležitých minerálů a přírodních výtažků, které pleť nejen čistí a vyživují, ale i hydratují. Z široké nabídky si určitě vyberete, ať už máte jakýkoli typ pleti.

V boji proti stárnutí pokožky vám pomůže denní protivráskový krém pro suchou až velmi suchou pleť Sea of Spa Black Pearl. Za doporučení určitě stojí  i aktivní noční výživný krém Sea of Spa Alternative Plus. Hydrataci a hebkost vašim rukám dodají krém na ruce Sea of Spa Essential Dead Sea Treatment nebo krém na ruce a nehty s avokádem Sea of Spa Bio Spa.

Sbohem, vrásky!

Velké oblibě se těší pleťová řada Bio Marine. Krémy této řady mají jedinečné revitalizační účinky zejména pro citlivou a jemnou pleť. Díky unikátnímu složení minerálů z Mrtvého moře, které jsou obohaceny o vybrané rostlinné esence a vitamíny, poskytuje dokonalou hydrataci.

Působí proti vzniku vrásek a stávající vrásky vyhlazuje. Vytváří hladkou linii pokožky a dodává viditelně mladší vzhled. Díky minerálům z Mrtvého moře krémy pokožku celkově ozdravují, vyživují a udržují její přirozenou vlhkost a vláčnost.

Nejen pro zdraví pokožky

Mimochodem, kosmetika Sea of Spa nemá ve svém portfoliu „jen“ krémy a koupelové soli. Nabízí rovněž přípravky proti celulitidě – zkuste s ní zatočit pomocí krému Sea of Spa Essential Dead Sea Treatment, který je přímo nabitý minerály!

Vyzkoušet můžete také některý z řady tělových krémů, zubní pastu, čisticí masky nebo mýdla, které vaše kůže jistě velmi ocení.

A kromě toho Sea of Spa nezapomíná ani na produkty pro muže – najdou je pod značkou Metro Sexual. Tato řada zohledňuje specifické nároky mužské pokožky, a tak představuje skvělý dárek pro vašeho miláčka.

Společnost Sea of Spa založil roku 1998 Hanan Glam v Izraeli. Od samého vzniku se značka stala pověstnou díky svojí nekompromisní kvalitě a snaze o zachování maximálních léčivých a terapeutických vlastností minerálů Mrtvého moře. Sea of Spa je důkazem úspěšné kombinace přírodních zdrojů a špičkových technologií. Společnost spolupracuje s předními izraelskými i světovými laboratořemi a datovými centry, investuje do výzkumu a stále nových metod a postupů. Dnes se její produkty řadí mezi nejlepší kosmetické výrobky svého druhu a slouží potřebám mnoha uživatelů po celém světě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

195 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat