Kondicionér nepotěší jen vaše vlasy! 3 netradiční způsoby jeho použití

Kondicionér většina z nás používá pro péči o vlasy. Ale málokdo ví, že jej oceníte i při jiných činnostech. Jakých?

Kondicionér dokáže vlasy úžasně zjemnit – a právě tato jeho vlastnost se hodí i jinde. Tak například…

...při holení nohou.

Kondicionér je skvělou alternativou holicích pěn a gelů. Sice nepění, ale chloupky díky němu krásně změknou a žiletka bude po pokožce přejíždět lehce, takže se vyhnete drobným poraněním. Navíc některé pěny na holení pleť vysušují, což se vám s kondicionérem nestane.

...pro mytí štětců.

Štětce na make-up apod. bychom měli pravidelně prát – je v nich totiž přímo líheň nejrůznějších mikrobů, ze kterých naše pokožka nebude právě nadšená. Většinou si při čištění štětců vystačíme s obyčejným mýdlem, nicméně i jejich vlákna si zaslouží péči, která zajistí, že nezhrubnou a nepoškodí se. A tu nám zajistí právě kondicionér. Stačí ho trošku rozmíchat ve vodě a štětce ve směsi namočit. Poté nechejte oschnout.

...namísto aviváže.

Pokud si například krajkové spodní prádlo perete v ruce, zajistí mu měkkost a péči trocha kondicionéru rozmíchaného ve vodě. Skvěle tak nahradíte aviváž, kterou třeba na cestách nemíváme vždy při ruce (zatímco kondicionér je v každém průměrném hotelu).






Celkem 19 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:30
17 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:58
162 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:57

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat