Stylové brýle na léto: Našly jsme pro vás ty pravé!

Na debatu, jestli je nosit, nebo nenosit, nepřistupujeme. Sluneční brýle jsou jediným doplňkem, který byste měly všechny povinně vlastnit. Kromě ochrany zraku předejdete i předčasnému vzniku vrásek v oblasti očí (ach to mžourání), a to nemluvíme o tom, jak stylově budete vypadat.

Máte pocit, že vám žádné, ale vůbec žádné brýle nesluší? Nejspíš jste jen nevyzkoušely všechny možnosti. Ano, jsou ženy, kterým sedí každé druhé, a pak tu jsou ty, které jich musí otestovat pěknou řádku, ale věřte nám, ty pravé někdy čekají i na vás.


1. Mango, 599 Kč, 2. Next, 445 Kč, 3. Next, 640 Kč.

Jak si poradit s tvarem?

Orientačně se můžete řídit tvarem vašeho obličeje. Obecně platí, že dámám s kulatějšími rysy sedí naopak ostřejší a hranatější obroučky a obráceně - pokud máte příliš tvrdé rysy, zjemníte je oválnými nebo kulatými brýlemi. Zužující se tváři zase budou slušet brýle s méně výraznou horní obroučkou a plnějším spodkem (například pilotky). Většina žen nicméně nemá tvar obličeje jako z učebnice, ideální je proto na vlastní kůži ozkoušet co nejvíce typů brýlí.

Které se nosí nejvíce?

Co se týče módních trendů, letos se při výběru brýlí rozhodně nedržte při zemi. Pilotky jsou klasikou, která sluší velkému procentu žen, mnohem zajímavěji ale budete vypadat s nápaditějšími tvary. V kurzu je retro, takže se v obchodech uvidíte s brýlemi, které mají horní obroučku protáhnout do špičky (takzvané kočičí), nosit se ale budou i sedmdesátkové hranaté brýle (zpravidla větší, bez výrazných obrouček) nebo šedesátkové kulaté.

Pořídit si můžete brýle se zrcadlovými skly, které byly v předchozí sezoně obrovským hitem, letos je ale válcují brýle s výraznou horní obroučkou. V módě jsou také kusy se vzorovanými, mramorovanými nebo želvovinovými obroučkami.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat