Dokonalý relax: Takhle si užíváte chvilky pro sebe!

28.06.2016 | Krása a móda

A další testování je u konce – tentokrát jste vy, naše čtenářky, dostaly možnost vyzkoušet úžasné hydratační sprchové gely Borotalco. Jak jste si testování užily?

Sprchový gel Borotalco Original přichází s nezaměnitelnou vůní pro jemnou a hydratovanou pokožku. Ukrývá v sobě krémové bohatství s účinnými hydratačními látkami.  S tímto sprchovým gelem si vychutnáte jedinečnou vůni Borotalco.

Sprchový gel Borotalco Fresh vás zahalí do exkluzivní vůně bílého pižma (White Musk). Je ideální volbou pro jemnou a hladkou pokožku. Zažijte každý den výbuch svěžesti - svěží a čistou vůni s Borotalco efektem.

Sprchový gel Borotalco Velvet se postará o neodolatelně hladkou a zářivou pleť. Díky mikrokuličkám s jojobovým olejem získáte jemnou a vláčnou pokožku. Užijte si typicky výraznou vůni Borotalco v intenzivním a sametovém odstínu.

A právě tyto dva výrobky mohly vybrané čtenářky otestovat a poté hodnotit. Některé z vás dokonce pořídily i fotografie z „místa činu“! A jako poděkování jim na účet posíláme 1 000 bonusových bodů! Ty mohou směnit v naší Směnárně za úžasné dárky!

Jak jste testovaly

Jednou z testerek, které své hodnocení doplnily fotkou, je čtenářka s přezdívkou Pajakr. „Wau! Jinak to asi říci nejde. Sprchové gely Borotalco mě i manžela mile překvapily. Krásně pění a příjemně voní. Po umytí zůstala pokožka dlouho voňavá a hebká, takže už jsem nemusela použít tělové mléko. Velkou výhodou je, že je může použít muž i žena díky své svěží vůni. Jedinou nevýhodou je to, že se musím podělit s manželem, kterému se také zamlouvají,“ napsala Pajakr ve svém hodnocení.

Podobně (včetně obrazového materiálu) ohodnotila sprchové gely Borotalco testerka Kacenkadufkova: „Sprcháč je velmi příjemný, má jemnou nevtíravou vůni, konzistence je optimální, dobře se roztírá. Pění dostatečně, ani moc, ani málo, bez problémů umyje i malůvku propiskou od synka, nebo jiné obtížné nečistoty,“ nešetřila chválou.

A hodnocení i s „fotoreportáží“ do třetice. Tentokrát z pera (a fotoaparátu) testerky s přezdívkou Konatovka. „Musím se přiznat, že mě i manžela sprchové gely příjemně překvapily. Mají pěknou hustou konzistenci, takže vytvoří na pokožce dostatečnou pěnu. Jejich vůně nám velice vyhovuje, není vtíravá a na pokožce vydrží dlouho a koupelna po nich voní celý den. Dávám to nejvyšší ohodnocení, protože nemám žádných negativních poznatků. Doporučím nebo ho přímo koupím i rodině a věřím, že budou také spokojeni,“ uzavřela testerka.

Sprchové gely Borotalco už hodnotilo 134 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto hydratačním sprchovým gelem? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat