Módní rady našich maminek, na které je lepší zapomenout

Maminky to s námi myslí (většinou) dobře. A projevuje se to i nejrůznějšími radami, kterými nás bez ohledu na to, že už jsme dávno odrostly dětským střevíčkům, rády zavalují. A týká se to i doporučení, co a jak by měla žena mít na sobě.

Jak každá z nás během dospívání zjistila, ne všech maminčiných rad je nutné se držet. Třeba těch následujících, jež se týkají módy.

Rada č. 1: „Nikdy nemíchej vzory!“

Pruhy a puntíky dohromady? Pro většinu našich maminek představa módního inferna. Ale jak jsme se mohly přesvědčit v posledních letech, míchání nejrůznějších vzorů (včetně zvířecích nebo kostkovaných a dalších) není ve světě módy už dávno tabu.

Rada č. 2: „Zelená a modrá, pro blázna dobrá…“

Podobně je to i s barevnými kombinacemi. I když nám to maminky nejspíš věřit nebudou, neexistuje dnes už žádná, jež by byla zakázaná. Pokud se barvy vysloveně „netlučou“, můžete je míchat, jak chcete!

Rada č. 3: „Hlavně, aby ses mu líbila!“

Jistě, oblečením chceme potěšit i své okolí (partnera především), ale aby jeho vkus rozhodoval o tom, co si oblékneme, to už je trochu moc. Záleží v první řadě na vás, vy se musíte cítit v outfitu krásná! Nezapomínejte na své sebevědomí aneb „7 ženských vlastností, které nás činí atraktivnější."

Rada č. 4: „Pruhy si mohou dovolit jen ultra štíhlé ženy.“

Ale kdepak! I dámy s ženskými tvary se klidně mohou obléci do námořnického trička nebo sukně. Jestliže zvolí vhodné doplňky a kombinace s dalšími kousky outfitu, na kilogramech jim pruhy nepřidají.

Rada č. 5: „Některé věci už bys neměla nosit, když jsi teď máma…“

I maminky mohou být sexy, nosit krátké sukně a vůbec všechno, v čem se cítí pohodlně a dobře. Copak se s příchodem dítěte musí žena změnit v nenápadnou myšku, která se bojí, že by si jí někdo všiml? Nesmysl!

Rada č. 6: „Nemíchej zlato a stříbro!“

Pokud chcete doplnit outfit nějakými šperky, nemusíte se nutně řídit tím, z jakého materiálu jsou vyrobeny. A jestliže chcete zkombinovat třeba náramky stříbrné se zlatými, klidně můžete! Vypadá to skvěle.

Rada č. 7: „Podpatky nejsou pro vysoké ženy!“

Že máte metr osmdesát a víc přece ještě neznamená, že byste se musela vzdát všech těch úžasných střevíčků na vysokém podpatku! Naše maminky měly především strach, že bychom na podpatcích převyšovaly partnera, kterému by to mohlo vadit. Ovšem upřímně, většina mužů se tím trápit nebude. A pokud některý ano, má evidentně problém se sebevědomím (což není vaše chyba).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat