Hluboký a sexy pohled vytvoříte i vhodnou řasenkou

02.04.2010 | Krása a móda

Vypadají docela nenápadně, přesto patří k nejopečovávanější a nejzkrášlovanější části ženského obličeje. Vějířky hustých, dlouhých a výrazných řas jsou snem snad každé z nás. Ty totiž dokážou smyslně prohloubit pohled a dodávají tváři sexy ráz.

Komu je nenadělila sama příroda, nabízí se možnost vypomoci si důmyslnými kosmetickými či dekorativními přípravky nebo sáhnout po nejnovějších pěsticích metodách, které dovedou s ozdobou ženského obličeje doslova hotové divy. Bez zásahu kosmetických vymožeností nebo zákroku vizážistů a kosmetických odborníků se neobejde ani většina obletovaných hollywoodských krásek. Následujte jejich příklad a zaměřte se na řasy!

Přípravky zkrášlující a pečující o řasy patří na celém světě dlouhodobě k nejprodávanějším kosmetickým produktům vůbec. Největší firmy zaměřené na dekorativní kosmetiku se tak rok co rok doslova předhánějí v inovativních nabídkách. Podle čeho tedy vybírat? Jednoznačně dle účelu. Můžete řasy „jen“ obarvit, nebo se zaměřit i na jejich výživu, obnovu a celkový vzhled.

Zaměřeno na objem

Pokud chcete svým řasám dodat přímo kolosální objem, než je zkrášlíte klasickou řasenkou, zkuste sáhnout po dalších přípravcích pomáhajících vytvořit ten nejsvůdnější pohled. Jedním z takových je třeba obvykle bezbarvá či bílá podkladová báze, která obsahuje speciální vlákna. Ta se zachycují na řasách a opticky tak nabývají na objemu. Po nanesení klasické barevné řasenky vás řasy překvapí zcela novými rozměry.

I řasy potřebují péči

Máte-li pocit, že řasy nejsou dostatečně vyživovány a jejich obnova se zpomaluje, je na čase dodat jim novou energii pěsticí péčí. Obvykle jde o bezbarvé „řasenky“, balzámy, které obsahují komplex vitaminů, rostlinných olejů a dalších účinných látek, které se aktivně podílejí na hloubkové regeneraci.

Natočte si řasy kulmou

Dodat vějířkům řas patřičný tvar je záležitostí několika neobvyklých pomocníků. Nejjednodušším řešením nejspíš je, vybrat si z široké nabídky kartáčků běžně prodávaných řasenek, které slibují natočení, objem či rozdělení řas. Klasickými tvarujícími pomocníky jsou ale kleště či tzv. kulmy. Zatímco speciální kleštičky jistě patří k notoricky známému vybavení každé vizážistky, kulmy na řasy jsou na trhu poměrně čerstvou novinkou. Na rozdíl od kleštiček, které vyžadují patřičný grif a trénink, bateriové přístroje nabízejí jednoduchý a rychlý účinek i pro začátečnice. Fungují na principu prohřívání, teplem tedy vytvarují řasy do kýženého dokonalého oblouku. Používají se buď před, nebo po nanesení řasenky a zvládne to opravdu každý. Jejich dlouhodobé použití ale může řasy vysušovat, je tedy potřeba věnovat zvýšenou pozornost hydrataci zmíněnými pěsticími balzámy.

Prodloužení řas

Všechny ženy ale touží především po co nejdelších řasách. Opticky prodloužit je lze klasickým použitím řasenek se speciálním složením a kartáčkem podporujícím správné natočení, stále častěji ale hvězdné krásky i obyčejné ženy přistupují ke kosmetickým zákrokům, jejichž výsledky jsou podstatně výraznější. Prodlužování a zhušťování řas se tak stává jednou z nejoblíbenějších metod v kosmetických salonech. Princip je jednoduchý. Obvykle se k jednotlivé vlastní řase připevní nová syntetická tak, že stěží tu umělou rozpoznáte. Aplikují se různě dlouhé i barevné řasy, což podtrhuje zcela přirozený vzhled. Taková úprava vydrží až dva měsíce a vějíře prodloužených řas odolají i běžným každodenním činnostem – sprchování, převlékání či spánku. Zaujala vás metoda prodlužování řas? Její aplikaci si můžete vyzkoušet třeba v salonech Yes Vip a Yes Visage, které mají patentovánu metodu Luxus Lashes. Za aplikaci zaplatíte 3500 korun.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat