Trendy make-up: Kouřové líčení ve čtyřech krocích

Minule jsme si představili takzvané nahé líčení, vhodné pro každodenní nošení, které podtrhne přirozenou krásu každé ženy. Dnes si představíme výraznější kouřové líčení, které dokáže upoutat pozornost. Podívejte se na správný postup této trendy metody. S naším postupem to hravě zvládnete.

Kouřové líčení – když chcete zaujmout

Líčení je královská disciplína žen. Ta z nás, která se dokáže vkusně a rychle nalíčit, má vyhráno. Kouřové líčení je výrazné a dokáže upoutat. Hodí se na večírek, rande nebo pro příležitost, při které chcete zaujmout svým pohledem.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Trend v líčení: Nahé líčení krok za krokem

Potřebujete:
•    Hydratační krém a oční gel
•    Tužka na oči (v barvě vlasů či černá)
•    Variace očních stínu v jedné barvě (modrá, hnědá, zelená nebo fialová)
•    Řasenka
•    Make-up
•    Korektor
•    Pudr
•    Tvářenka
•    Lesk na rty nebo rtěnka světlé barvy

Postup:

Krok 1 – Na čistou pleť naneseme hydratační krém. Použijeme také oční gel, který nám revitalizuje a hydratuje pokožku okolo očí. Pokud používáte pod oči korektor, je třeba pokožku hydratovat.

Tip: Základem líčení je čistá pleť.

Krok 2 – Na oči nejprve naneseme podkladovou bázi nevýrazné barvy, díky které stíny déle vydrží. Dále naneseme na celé víčko tělovou barvu očních stínů. U kouřového líčení začneme očními linkami, které naneseme po celém horním obvodu oka nad kořínky řas. Začínáme u vnitřního koutku oka a pokračujeme až k jeho vnějšímu koutku. Oční linku jemně dostínujeme do ztracena a zacelíme.

Tip: Pro kouřové líčení můžeme zvolit různé odstíny barev, většina žen používá černou, je však možné použít i hnědou a fialkovou. Zakázáno není ani barvy kombinovat. Můžeme začít například tmavě hnědou a líčení dokončit černou.

Tmavší barvu očního stínu nanášíme stěžejně na spodní část víčka. Jedná se o výrazné líčení, proto používáme dostatečnou vrstvu stínu až ke krajům oka. V oblasti vnitřního koutku nanášíme barvu naopak velmi jemně. Oční stíny naneseme tak, aby vytvářely oblouk. Spodní víčko je celé pokryto stínem, který zasahuje jemně do očního oblouku.

Vybranou barvu očních stínů naneseme i pod oči, a tím vytvoříme výraznější linku. Tmavou barvu dáváme pod oči do vnější části, do středu, až k vnitřnímu koutku. Aby bylo líčení očí zacelené, naneseme do horní oblasti očního oblouku světlejší barvu stínů. Jakoby kopírujeme již nanesené oční stíny do ztracena.

Abychom docílili kouřového efektu, naneseme nejtmavší barvu stínů do vnější části oka ke kořínkům řas a do požadovaného tvaru rozmázneme. Můžeme použít černou tužku, která lépe drží. Tužku naneseme také pod řasy a dostínujeme do ztracena. Na dostínování tužky použijeme světlý oční stín, který naneseme až k obočí a do vnitřního koutku. Jedná se o stejný oční stín (tělový), který jsme použily na začátku.

Tip: Pokud stíny popadají do oblasti pod očima, důkladně je očistíme vatovým tamponem.

Nanášíme řasenku, která pohled umocní. U kouřového líčení si můžeme dovolit i několik vrstev.

Tip: Pokud toužíte po vlastních hustých a dlouhých řasách, vyzkoušejte novinku Renokin Lash Lash, speciální roztok, který se aplikuje na odlíčenou pokožku okolo očí. Doporučujeme nanášet večer před spaním. Speciální složení účinných látek prodlouží a zahustí řasy za 34 týdny. Více na www.medaprex.cz.

Opět nezapomínáme na obočí. Zvýrazníme jej barvou, shodnou s barvou vlasů. Tentokrát obtáhneme linii obočí a pročešeme kartáčkem.

Krok 3 – Maku-up nanášíme stejným způsobem jako při nahém líčení.

Krok 4 – Rty jsou jednou z nejsmyslnějších částí ženského těla. Pro kouřové líčení volíme lesk na rty či rtěnku světlejší barvy. Nyní máme výrazné oči, není tedy vhodné použít tmavou barvu rtěnky či lesku.

Tip: Pokud nemáte objemné rty, ale toužíte po nich, vyzkoušejte přípravek SAL29. Tento balzám funguje na bázi hydratace. Váže vodu a po pravidelném používání zvětší objem rtů. Slouží také jako výborná hydratace, kterou rty denně potřebují. Po použití hydratační rtěnky SAL29 nanášíme lest na rty. Více na www.medaprex.cz.


Video návod pro kouřové líčení naleznete zde:






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:59
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:47
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat