Jaké jsou trendy v účesech a líčení? Vyrazte na World Of Beauty & Spa

03.03.2017 | Krása a móda

Dva dny plné jarní inspirace a zážitků slibuje 23. kosmetický veletrh World Of Beauty & Spa v areálu PVA Expo Praha – Letňany, pořádaný 10. a 11. března 2017.

Nabídka nejnovějších přípravků pro kosmetickou péči, vlasy, nehty, péči o nohy či bio přípravky

Veletrh pro vás připravil náš tým spolu s téměř čtyřmi stovkami firem na výstavních stáncích, které spolu s odborníky nabízejí své nejlepší a nejnovější produkty právě pro vás – předvádějí na místě jejich užití, seznámí vás s jejich cenou i možnostmi dalšího prodeje či aplikace na zákazníky. Na vlastní oči se přesvědčíte o výsledcích – ať už je jimi hezčí pleť, nový styling či účes. Přípravky jsou určeny pro salony, obchod i přímý prodej.

Část programu bude věnována nehtovému designu, stále se rozšiřuje nabídka přípravků, nástrojů, přístrojů ale i školení pro péči o nohy. Pestrá nabídka BIO přípravků je zárukou, že si každý může všemi smysly vyzkoušet, vcítit se a nalézt ten „svůj“ zázrak přírody pro své domácí užití, zcela jistě se stanou cílem nákupu pro lékárny, drogerie či třeba voňavé obchůdky s přírodními produkty a aromaterapií.


Trendy v účesech, líčení, odívání

Trendy v líčení, účesech i módě přicházejí s nastupujícím jarem, na podiu je ztvární přední vizážisté, stylisté i kadeřníci. Soutěžní inspirací bude „Avantgarde“ make-up znamenité Štěpánky Podroužkové, „Urban Cherokee“ ztvárňovaný pod vedením úžasného vizážisty s Pavla Bauera, na nějž bude navazovat přehlídka ve spolupráci s Romanou Topinkovou, nebude chybět Honza Špilar, tým Honzy Hlaváčka či tým Karlínského učiliště i holešovických oděvních návrhářů.

Plné svěžích nápadů budou práce mladých designerů na téma „Ve znamení zvěrokruhu“ i líčení a účesy ve stylu „Pin Up Style“. Soutěžit se bude také v nail artu, manikúře, prodlužování vlasů, špendlení modelů, nebude chybět defilé českých miss s Lucií Kovandovou, Karolínou Mališovou a dalšími, na veletrh zavítají i osobnosti známé z medií.

Wellness, fitness, zdravý životní styl

Tento dříve ne zcela naplněný obor stává jednou ze „stars“ veletrhu. Kromě kvalifikovaných ukázek a nabídek školení relaxačních a rekondičních masáží i fyzioterapie, řada nových vystavovatelů nabídne komplexní vybavení wellness a fitness center, novinky v aerobním tréninku, venkovní sauny nebo třeba vodní fitness. A finální „třešničkou“ bude soutěž v naturálním fitness.

Více informací na webu: www.WorldOfBeauty.cz a www.BeautyExpo.cz a Facebooku.

Souběžně budou v letňanském areálu probíhat další atraktivní veletrhy FOR CARAVAN, FOR BOAT a Kolem Světa. Vstupenky pro vstup ZDARMA a další informace ke stažení na www.forcaravan.cz a www.forboat.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat