Přírodní kosmetika PRIODY: Pro ženy, které touží po kráse bez kompromisů

10.05.2017 | Krása a móda

Je jiná, je výjimečná, je mimořádná – řeč je o čistě přírodní kosmetice PRIODY, která podtrhuje přirozenou krásu každé ženy.

Čistě přírodního původu kosmetiky je dosaženo použitím prvotřídních surovin, jejichž důkladný výběr byl tím prvním a nedůležitějším krokem při výrobě jedinečných produktů PRIODY.

Čím je výjimečná


PRIODY nabízí špičkové produkty z těch nejkvalitnějších přírodních surovin.

Kvalita, složení a koncentrace jednotlivých surovin představuje hlavní rozdíl mezi PRIODY a dalšími kosmetickými produkty, kterými je trh zaplaven. Právě díky kvalitě a složení produktů pomáhá PRIODY všem ženám být krásnější, spokojenější a usměvavější.

Posláním PRIODY je nabídnout zákazníkům špičkové kosmetické produkty vyrobené z nejčistějších surovin. Samozřejmostí je neustálá práce na rozšiřování nabízeného sortimentu včetně poskytování vynikajícího servisu a přidaných hodnot.

To nejlepší z přírody

Kosmetické produkty PRIODY prošly dlouhým procesem výroby, na kterém se nepodíleli jen přední odborníci, ale v rámci vytváření jednotlivých výrobků byly zohledněny požadavky, preference i zkušenosti mnoha klientek.


Anti-aging Lifting Cream od PRIODY měly možnost vyzkoušet i naše testerky.

Kosmetika PRIODY se snaží využít to nejlepší, co se v přírodě nachází! V produktech PRIODY tak nenajdete pouze kyselinu hyaluronovou či kolagen, ale snoubí se v nich vysoká koncentrace aktivních látek a kvalitních surovin, díky nimž je možné dosáhnout maximálního účinku daného výrobku. Výtažky a extrakty z bylin pochází z předem ověřených míst, kde je kladen mimořádný důraz na ekologicky čisté prostředí. Díky tomu je zaručena naprostá čistota, maximální koncentrace a kvalita jednotlivých produktů.

A protože se jedná o přírodní kosmetiku, nejsou při její výrobě použita žádná umělá barviva, syntetické látky či další chemie. Kosmetika PRIODY také není testována na zvířatech.

Vybere si každý

PRIODY je řešením pro mnoho problémů s pletí. Jednotlivé výrobky jsou vhodné pro jakýkoli typ pleti, ať už se jedná o ženskou, mužskou, mastnou či suchou. Kosmetická řada PRIODY se aktuálně skládá z 30 jedinečných produktů, mezi kterými nechybí pleťové krémy, micelární vody, výživná séra či pleťové masky.

Pro každou ženu i muže jsou tak připraveny výrobky, s kterými získají nejen svěží a mladistvý vzhled, ale také pocit výjimečnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat