Komentáře k článku

Monalisa 22.07.2017

Článek je nepovedenou, ani ne skrytou reklamou, nic jiného. :-( Používejte co nejméně pečujících produktů a vlasy budou přirozené a lesklé. Neničte si je častým fénováním či žehlením a používejte pouze kvalitní šampon a kondicionér. Podívejte se jaké měly vlasy ženy v minulosti, než na ně začaly hromadně plácat po čtení těchto článků tyhle hlouposti a chemicky si je ničit. Každá mladá slečna měla krásný, dlouhý, lesklý, zdravý a hlavně vlastní cop, protože si vlasy neničila. Bohužel dnešní slečny si vůbec neuvědomují, že vlasy jsou korunou krásy a zničená sláma ani přidělané vlasy nikomu nesluší:-(. Nevyhazujte zbytečně peníze za tyhle kraviny, než Vám začnou vlasy padat, v důsledku přetížení chemií, pak Vám redaktorka v dalším článku doporučí vitamíny na padání vlasů a tak stále dokola..., abyste stále kupovali ty blbosti a byly na tom hůř a závislé. Zkuste selský rozum, zdravou stravu a přírodu.

snegurka 04.06.2017

Mám vlasy po tátovi >:(

kajinek 02.06.2017

zahušťovadlo by se hodilo

Hanyna 01.06.2017

Dobré tipy! Po šamponu a spreji se podívám*2*

nea 31.05.2017

Mám krátké vlasy a hodně jemné a tak používám jen šampon.

verrca 31.05.2017

stačí mi šampon

ovace 31.05.2017

užitečné

Siraellen 31.05.2017

snažím se hodně pečovat o vlasy

Evaave 31.05.2017

Osobně -co se týká vlasové kosmetiky-doporučuji nevěřit kosmetickému průmyslu,velkým výrobcům..jsou to komerční keci!*21*Často nejen neprospějí ,ale ublíží...Stačí levnější základní produkty ,k péči o vlasy za mne-henna -kupuji nejlevnější,kopřivy ..Oleje.např.ricinový.jen zvenku,pochopitelně,.Byliny .byliny a zase..Pak např..zábal císařovny Sissy-žloutek ,med s trochou destilátu..A ve stravě kvalitní vejce ,maso ,zelenina ,ovoce-vše nejlépe z farmy,vlastní..Jinak jsem milovnice kvalitního líčení,,parfémů,tělových mlíček,Zábalů nožiček...Hýčkám své tělo od pat až po hlavu ,protože musí dost makat,,,*6*

konatovka 30.05.2017

Vlasové přípravky s keratinem se mi moc osvědčily.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat