Romantické oslavy lásky Love Days přilákaly nejen k polibku 7 tisíc lidí

20.06.2017 | Krása a móda

Legendární česká značka Dermacol letos poprvé uspořádala velkolepé LOVE DAYS, oslavy nejromantičtějšího svátku lásky a krásy. Ty odstartovaly už o víkendu koncem dubna speciálním programem sestaveným z vybraných exkluzivních i oblíbených tradičních kulturních zážitků. Samotný první máj byl pak zcela zasvěcený láskyplným oslavám a vášnivému líbání, o které se značka Dermacol postarala ve spojení s kanálem Prima LOVE.

Nezapomenutelnou oslavu nejkrásnějších svátků lásky a krásy v podobě výjimečných zážitků se společnost Dermacol rozhodla uspořádat jak pro širokou českou veřejnost, tak také pro vybranou skupinu zahraničních hostů. Tu tvořily především přední světové blogerky a youtuberky, jejichž prostřednictvím se společnost Dermacol rozhodla oslovit zahraniční publikum.

Tradiční značka v moderní době

Skrze sociální sítě a nové formy on-line komunikace představí mladé generaci bohaté české tradice i unikátní kulturní dědictví, na jehož základech značka Dermacol vznikla a které hluboce respektuje i dnes.

„Mezi klenoty české kultury pyšně řadíme i náš nejslavnější produkt Make-up Cover. Nejsledovanější youtubeři světa, jako jsou například Jeffreestar anebo Tati, jej objevili náhodou a ve svých videích s mnohamilionovými zhlédnutími potvrzují dosud nikým nepřekonanou vysokou kvalitu tohoto produktu,“ uvádí Věra Komárová, ředitelka strategického vývoje společnosti Dermacol. A pokračuje: „Jsme z tohoto ohlasu nadšeni. Věříme, že přiblížení značky Dermacol formou emocemi nabitých zážitků je tou nejlepší cestou pro zvýšení povědomí naší značky a pro budování nových vztahů na světových trzích.“


Toto ojedinělé setkání vybraných světových influencerů nemá v naší zemi obdoby a zúčastnilo se jej 17 beauty blogerek a youtuberek z Itálie, Německa, Polska, Rumunska, Řecka, USA, Číny, Kuvajtu, Maroka a Kazachstánu.

To nejlepší ze srdce Evropy

O víkendovém workshopu představila společnost Dermacol hostům své nejúspěšnější produkty, letošní novinky i vlajkový obchod v Palladiu a inspirovala světové beauty trend setterky k využití svých produktů pro líčení i na navazující magickou noc spojenou s pálením čarodějnic. 

„Přáli jsme si, aby naši hosté zažili to nejkrásnější, co srdce Evropy může nabídnout. Neskrývaně nadšení však byli právě také z našich lidových tradic  z pálení čarodějnic na Ladronce a z líbání pod rozkvetlou třešní v Grébovce,“ s úsměvem dodává Věra Komárová.

Líbání pod rozkvetlou třešní přilákalo 7 tisíc dalších účastníků do malebného pražského parku Grébovka, kde oslavy lásky DERMACOL LOVE DAYS vyvrcholily. Celý sváteční den zde společnost Dermacol zasvětila společně s TV Prima LOVE hýčkání, kráse a lásce. 

„Všichni se mohli na místě přesvědčit, že dlouhotrvající rtěnka Dermacol 16H LipColour je skutečně neslíbatelná a vytvoří dokonalý vzhled rtů po celých 16 hodin. Myslím, že vedle produktu Make-up Cover se nám podařilo vyvinout další světový bestseller,“ uzavírá Věra Komárová.

Více se o značce Dermacol dozvíte ZDE.






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:30
17 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:58
162 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:57

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat