Komentáře k článku

bloodlady8 11.06.2018

tak okurky mám raději k jídluXD

Já mám to štěstí že se opálím hned do hněda a nespálím se.Je pravda,že dříve jsem žádné opalovací prostředky nepotřebovala.Ale nyní kdy nás na každém kroku straší rakovinou kůže se namažu,ale stačí mi SPF + 30.

aster moravačkaaja-17 10.06.2018

Nabízí se otázka, co vlastně tu rakovinu kůže způsobuje - když se člověk podívá na složení některých opalovacích krémů, tak by si tím nenamazal ani boty. Kvalitní olivový olej má spf 6 - 9 bez chemických přísad. Mažu se jím u moře a stačí - pravda ovšem je, že nepatřím mezi ty, co ráno zalehnou na pláž a večer se z ní odplazí a taky to, že u nás pracuju celé dny na slunku, takže minimálně obličej, ruce a nohy jsou "zvyklé" a nemám problémy s pigmentací(u nás se nemažu ničím)

konatovka 09.06.2018

Neopaluji se, pouze když jsem v přírodě, tak používám krémy 50+, protože mám citlivou pokožku.:-O

aster 09.06.2018

Citrón, kromě toho, že bělí, také vysušuje - okurka s přírodním jogurtem mi přijde na podrážděnou pleť vhodnější

helus 08.06.2018

Jsem velmi opatrná při opalování.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat