Podzimní slim jeany: Je libo cigaretku? Ano, prosím!

Samozřejmě nemáme na mysli balíček koncentrovaného nikotinu, ale úzké kalhoty takzvaného cigaretového střihu. V módním světě zažily chvíle slávy zejména v 80. letech, v kurzu jsou ale zpět je evidentní, že jim neodzvoní ani tuto, ani nadcházející sezonu.

Někteří lidé je milují, jiní zatracují. Najdou se možná i tací, kteří je nenosí, protože mají pocit, že tento střih je předurčen výhradně pro super štíhlé typy. Tento mýtus nezbývá než vyvrátit, protože úzké kalhoty může nosit skutečně kdokoliv s jakýmkoliv typem postavy. Klíčový je ale styling!

Jak na ně tedy co nejlépe vyzrát? Pokud jste spíše menšího vzrůstu s petite postavou, můžete je zkombinovat s topem těsně k bokům a podpatky nebo s botami na platformě. Máte-li nějaké to kilo navíc, noste je s delším splývavým topem a nebojte se vrstvit, pokud si k nim obléknete vzdušnou tuniku a rozevlátý kardigan, budete vypadat skvěle a opticky si naopak uberete kilogramy spíše než v neforemných hazukách a o číslo větších pytlovitých šatech.
Pakliže vám geny nadělily štíhlé nožky, nebojte s vyzkoušet výrazné barvy, můžete si dovolit i kanárkově žlutou, smyslně rudou, lahvově zelenou i barvy neonů.

Jelikož jsou svým způsobem spíše kategorií casual oblečení, můžete je povýšit do levelu smart casual tím, že je zkombinujete s kontrastně elegantním glejtem nebo military sáčkem.

Styl podle celebrit


Monica a Veronica Hidalgo


Cameron Diaz a Kelly Killoren Bensimon


Eva Longoria


Melissa Satta


Sarah Hyland a Kelly Bensimon


Modelka Carmen Kass pro Lindex


Jeany Takko, 299 Kč // Jeany Takko, 399 Kč


Jeany Lindex


Slim jeany Lindex


Jeany Takko, 799 Kč // Jeany Takko, 799 Kč

ADRESÁŘ:

Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat