REDKEN proměna mladé maminky Veroniky: Manžel mě vůbec nepoznal

Paní Veronika (25) je sice původem ze Slovenska, ale už řadu let žije se svým partnerem a synem Dominikem v Praze. Do proměny se přihlásila hlavně proto, aby se svým "chlapům" líbila.

Veronika začínala jako pokladní v bance, kde po čase přešla na pozici osobního bankéře. V srpnu 2010 nastoupila na mateřskou dovolenou a v sobotu to bude rok, co se jí narodil syn Dominik. Do Prahy se Veronika s manželem přistěhovala před pěti lety a jak sama říká, už by neměnila.

Mezi Veroničiny záliby patří hlavně plavání, na které teď ale kvůli výchově syna nemá tolik času, kolik by chtěla, i když s Dominikem občas do bazénu zajde. Když má dostatek sil, ráda si zajde s manželem do kina. Už se ale hlavně těší, až budou moci zajít do kina poprvé jako rodina.

PARTNEREM PROMĚNY JE PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ KOSMETIKA REDKEN


 

Nastupuje kadeřník

Paní Veroniku si jako první vzal do parády vlasový mág Pavel Buřič společně se svým týmem ze studia Hairdesign Pavel Buřič. Naše čtenářka se mu před diagnostikou svěřila, že se sice snaží pravidelně docházet do vlasového studia, ale po kojení malého Dominika jí vypadala část přerostlé ofiny, což je problém, se kterým si neví rady.

Pavel, který je odborník na slovo vzatý, se ale tohoto úkolu nezalekl a domluvil se s Veronikou, že starou ofinu upraví a udělají z ní součást nového střihu. „Protože je Veronika maminka na mateřské dovolené, musí být její nový střih hlavně praktický kvůli dítěti. Střih by měl být bezúdržbový, to znamená, že co nepůjde do culíku, mělo by držet za ušima," vysvětluje svůj záměr Pavel Buřič s tím, že Veronika má velmi kvalitní vlasy. „Je znát, že o ně dobře pečuje, ale střih, který má, už dávno není střihem. Je znát, že už delší dobu nebyly upravované," říká Pavel v rámci diagnostiky.


Veronika zavřela oči a jen čekala, co jí Pavel s vlasy vykouzlí.

Veronika dlouhé roky nosila vlasy na pešinku a jak nám Pavel vysvětlil, vlasy už si na to zvykly, a tak bude ze začátku těžké je "přeučovat". „Ukážu vám, jak je zkrotit, aby nová ofinka držela a byla pěkná. Není to nic složitého, stačí dvakrát a půjde vám to jako po másle," dodává se smíchem kadeřník.

Čtenářka Veronika má světlou pleť, ale tmavé obočí a tmavé vlasy, takže se s kadeřníkem Pavlem domluvila, že u této barvy zůstanou. „Zvolili jsme tmavý, sytý odstín, ale tak, aby nešel do červena. Spíše budeme volit čokoládové odstíny. Hlavní změna tak pro Veroniku bude ve střihu a v údržbě," popisuje nám při proměně.

A protože je Pavel nezkrotný živel, připravil si pro Veroniku jedno malé překvapení. V polovině proměny se rozhodl změnit její uhlazený vzhled a s pomocí tvarovací řady Redken a pár tahy rukou udělal z mladé maminky divokou kočku s bohatou hřívou.

Na závěr Pavel paní Veronice vybral vlasové produkty Redken pro domácí péči. „Na denní péči doporučuji šampon a koncidionér pro barvené vlasy Redken Color, který poskytuje ochranu pro barvené vlasy a udržuje svěžest barvy. Kondicionér Veronice usnadní rozčesávání a zabrání vyblednutí barvy, navíc dodá vlasům přirozený lesk," vysvětlil nám Pavel svůj výběr.

„Veronice jsem dále přidal ochranný balzám pro narovnání vlasů Redken Align 12. Tento přípravek  vlasy uhlazuje, a ona tak získá lesklé vlasy, které budou velmi příjemné na dotek," popisuje kadeřník.

„Pokud ale Veronika bude chtít mít na hlavě místo uhlazeného účesu nějakou tu divočinu, tak bych jí doporučil pro úpravu vlnité hřívy gelový sprej Redken Wool Shake 08, který je ideální pro tvorbu ležérních vln s přirozeně nedbalým vzhledem," uzavírá svá doporučení pro proměněnou čtenářku vlasový mág Pavel Burič.

 

Vizážistka

Po Pavlovi si Veroniku vzala do parády vizážistka Bára Krausová. Čtenářka jí vysvětlila, že se kvůli synovi moc nelíčí, hlavně proto, aby jí make-up nestíral svýma neposednýma rukama. „Prakticky používám jen řasenku a maximálně šedivé stíny," vysvětluje Veronika.


Než se vizážistka Bára pustila do práce, musela Veronika pleť důkladně vyčistit.

Během diagnostiky pleti vizážistka Bára odhalila, že má Veronika citlivější pleť, která je kolem nosu přesušená. Doporučila jí tedy důkladnější péči, hlavně pravidelné čištění, a to i v případě, že nepoužije make-up. Jak nám Bára vysvětlila, důležité je pravidelné a důkladné odlíčení, čistění a následná péče hydratačními a ošetřujícími pleťovými krémy nebo séry. V případě drobných pleťových problémů je třeba zvolit vhodnou doplňující péči. „Paní Veronika má pleť normální, i když trochu citlivější s prosvítajícími červenými žilkami. Na některých místech je pleť lehce přesušená. Proto jsem doporučila kosmetiku pro pleť normální až suchou, která dodá pleti potřebnou hydrataci, ale zároveň nemastí," vysvětluje Bára.


Dobře zvolený odstín make-upu je základ. Bára čtenářce Veronice poradila, jaký zvolit pro její typ.

Doporučení vizážistky Báry Krausové

Při líčení Veroniky použila Bára světlý make-up, který barevně ladí se světlým odstínem pleti. „Make-up jsem po nanesení fixovala minerálním pudrem. Paní Veronika byla doposud zvyklá líčit oči pouze černou linkou. Místo černé linky doporučuji nanášet tmavší stín při vnějším okraji oka a barevně sladěný rozjasňující stín nad středem oka. Toto líčení oko rozzáří a přitáhne pozornost k oku a oční panence. Tmavá linka oko naopak opticky zmenšuje a oči jsou méně výrazné a méně září. Celé líčení jsme opět barevně sladily s novou barvou vlasů a vybranými oděvy a doplňky," radí Veronice vizážistka, jak být krásná během pár minut.

Proměna šatníku a focení

Paní Veronika má pouhých jedenáct měsíců od porodu opět skvělou postavu, takže se naše stylistka nebála sáhnout i po odvážnějších kouscích. „Veronika je krásná, mladá maminka, která může být na svou štíhlou postavu právem hrdá," vysvětluje stylistka Janka. A i když se Veronice zpočátku moc nechtělo, nakonec oblékla i krátké sexy sukýnky, které prý v jejím šatníku hledají místo jen velmi těžko. 

Oblečení pro Veroniku vybírala Janka v nabídce značky s.Oliver.

„Měla jsem hroznou trému, protože jsem nikdy před fotografem nepózovala," přiznala se nám Veronika, kterou v nedaleké zahradě zvěčnil profesionální fotograf Filip Mach.
Chcete se REDKEN proměny zúčastnit i vy? Napiště nám na redakce@bety.cz, proč byste chtěla proměnu podstoupit a připojte své 2 fotografie (postavu a detail).


Stylistka Janka oblékla Veroniku do letních modrých šatů (s.Oliver, 999 Kč).


I když si zpočátku na krátkou sukni netroufla, nakonec Veronika v bílém tričku (s.Oliver, 699 Kč), sukni s motivy (s.Oliver, 999 Kč), šátku (s.Oliver, 399 Kč) a letních sandálech (s.Oliver, 699 Kč) zazářila.


Veronice slušely i vzorované šaty (s.Oliver, 1399 Kč) s modrým sakem (s.Oliver, 1599 Kč). Model stylistka Janka doplnila modrými páskovými botami (s.Oliver, 899 Kč) a stříbrným doplňkem (s.Oliver, 449 Kč).


Veronice sluší i zemité tóny. Kostkovaná halenka (s.Oliver, 999 Kč) s šátkem (s.Oliver, 649 Kč) a černou minisukní (s.Oliver, 799 Kč) dokonale padla. Outfit stylistka doplnila podzimními kozačkami (s.Oliver, 2499 Kč).

A co na proměnu říkala Veronika?

„Když si mě manžel se synem přišel do studia vyzvednout, vůbec mě nepoznal a od dveří se ptal, jestli tam nemá manželku. Přitom jsem stála jen pár metrů od něj," směje se spokojeně Veronika, která si za svou odvahu odnesla sadu vlasové kosmetiky od značky Redken. Tu Pavel Buřič vybral přesně na míru jejím vlasům.


Společná fotka na závěr.


Stejné místo, ale o tři hodiny později. Veronika prošla kompletní proměnou!
 

Děkujeme prodejnám s.Oliver v OC Chodov a Arkády Pankrác za zapůjčení oblečení na proměnu.

Profil vizážistky Báry Krausové

Bára Krausová vystudovala Vysokou školu ekonomickou a Bankovní institut v Praze.
O kosmetiku, péči o pleť a vizážistiku se začala zajímat před 15 lety.
Absolvovala kurzy zaměřené na profesionální líčení a make-up. Spolupracuje s kadeřnickým salonem Pavel Buřič Hairdesign při přípravě profesionálních fotografií, proměn, soutěží i svateb.
Více informací se dozvíte na www.barakrausova.cz

 

Profil kadeřníka Pavla Buřiče

Pavel Buřič v prosinci 2008 otevřel v Praze vlastní vlasové studio Hairdesign Pavel Buřič. Studio Hairdesign Pavla Buřiče najdete v Praze Vršovicích.
Od té doby se tým kadeřníků pod vedením Pavla snaží díky pravidelným školením o novinkách v odborném světě splnit i ta nejnáročnější přání svých zákaznic a zákazníků.
Pracuje se špičkovou profesionální vlasovou kosmetikou Redken.
www.pbhairdesign.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat