Rty k zulíbání. Pečujte o ně a zkrášlete je tou pravou rtěnkou

03.01.2018 | Krása a móda

Rty patří bezesporu k nejsmyslnějším místům na ženském těle. Ovšem týká se to pouze rtů krásných, svěžích, zdravých, dokonale nalíčených, zkrátka k políbení. Jak o ně pečovat, aby byly prostě neodolatelné?

Pár kroků k dokonalosti

Co mít při péči o rty na paměti? Dehydratace je hlavním nepřítelem vašich rtů. Na nich se totiž projeví poměrně rychle – rty jsou vysušené a rozpraskané. Proto dbejte na dodržování pitného režimu. Alespoň dva litry denně byste měla vypít i teď v zimě, kdy sice nemáme takový pocit žízně, ale náš organismus tekutiny potřebuje jako kdykoli jindy.


Krásné rty jsou dokonalou ozdobou každé ženy. Dopřejte jim trendy vzhled s Dermacol Matte Mania!

A čím své rtíky rozhodně nepotěšíme? To první, co máme tendenci udělat, pokud cítíme, že máme suché rty, je olíznout je. Chyba. Tím je paradoxně ještě více vysušujeme. Slízáváme z nich totiž i poslední zbytky ochranné vrstvy, která působí jako štít před vnějšími vlivy.

Spojencem v cestě za krásnými rty je bezpochyby kvalitní balzám na rty. Možná budete ten svůj ideální hledat delší dobu, ale rozhodně vytrvejte. Balzám totiž „uzamkne“ vlhkost uvnitř rtů, takže se nevysoušejí, navíc pomáhá s hojením případných ranek a prasklin, které na rtech vznikají v důsledku dehydratace nebo počasí (příliš vysoké i nízké teploty, vítr apod.). Mějte ho proto vždy u sebe!

Krása v kabelce

Své rty můžete navíc ještě zkrášlit vhodnou rtěnkou. Trendem současnosti jsou matné odstíny rtěnek, které zanechají rty krásně sametové, hydratované a přímo zvoucí k polibku. Takovou je i Dermacol Matte Mania, již dostaly možnost vyzkoušet naše testerky. Jak rtěnka obstála?


Snadné nanášení, dlouhá výdrž a hlavně matné a syté barvy. I díky těmto přednostem si testerky Matte Mania od Dermacol chválily.

„K ohodnocení jsem dostala rtěnku č. 15. Hezky voní, není "mazlavá" a nelepí, stačí jedna vrstva, což je velký klad. Potěšilo mě i to, že když se například napiji ze skleničky, tak sice nechá jemný film, ale není lepkavý ani výrazný. Když si přejedu prsty rty, tak je to stejné. Odlíčení je lehké a rychlé. Matná forma není nijak agresivní a vypadá dobře. Celkový dojem musím říct super, jak pocitově, tak vzhledově,“ ohodnotila testerka Sstyx.

„Jako první věc mě překvapilo balení, které je velmi elegantní. Zalíbil se mi velmi precizní aplikátor. Během nanášení mě překvapila skvělá sytost barvy. Po nanesení se mi rtěnka neobtiskávala a velice mě překvapila výdrž,“ přidala se testerka Réza.

„Měla jsem možnost testovat rtěnku s barvou č. 12. Jedná se o moc pěknou a poměrně nenápadnou barvu. Pěkně kryje, takže opravdu stačí jednou přejet a hotovo. Pokud má ale někdo radši několik vrstev, tak je to pořádku, protože tato rtěnka vypadá hezky i v několika vrstvách. Po nanesení se musí nechat chvilku zaschnout, ale jinak je na rtech velice příjemná a navíc krásně voní,“ popsala testerka Anova.

„Testuji odstín číslo 12 a jsem celkově nadmíru spokojená! Rtěnka se dobře nanáší, štěteček je super, zaschne za dobu, za kterou s ní stihnu ještě něco provést a doladit případné přetahy a prostě DRŽÍ! Je to bomba. A ani nevysušuje. Doporučuji,“ neskrývala nadšení testerka Lucie2606.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat