Čarování s opaskem: Zauzlete ho nebo hoďte do mašle

GALERIE: Pásek už dávno přesáhl svoji praktickou úlohu při oblékání a dnes je z něho módní doplněk číslo jedna. A my vám ukážeme pár tipů, jak nosit pásek trošku jinak, ale stále trendově.

Je dlouhý? Nevadí! Zauzlujte ho

Určitě se vám už stalo, že jste nevěděli, kam s trčícím koncem opasku. K dalšímu poutku kalhot už nedosáhne, opaskové poutko pro tento účel jste ztratili a pomáhat si klasickou gumičkou na vlasy, to není v souladu s vaším stylem. Co tedy dělat? Vsaďte na poslední trendy a tuto malou nevýhodu využijte ve svůj prospěch. Momentálně platí, že čím delší opasek, tím lépe, protože jeho konec můžete efektně přeložit a nechat viset.

Originalitě se v módě meze nekladou

Netřeba žádná poutka, speciální střihy ani nic jiného, dokonce nemusíte ani barevně ladit. Originalitě se v módě meze nekladou a také šaty, kabáty či halenky si můžete převázat efektním páskem. Pravidlem je snad jen jeho malá tloušťka, přesně podle inspirace, kterou vám nabízíme v galerii.

Opasková romantika

Pokud patříte k milovnicím romantické módy, tak i v tomto si můžete vypomoci páskem. Zapomeňte na klasické kovové zapínání či jiné spony a zkuste v obchodech pohlídat textilní opasky, které mají vpředu mašli. Ty jsou momentálně velmi módní a hodí se na vrchní část oblečení, kde skvěle vyniknou.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat