Nákup slunečních brýlí s předstihem se vyplatí

05.12.2018 | Krása a móda

Máte sluneční brýle? Pokud ano, nejspíše na ně nedáte dopustit. Ochrana očí je zejména v současnosti nesmírně důležitá. Zrak vystavujeme nejen UV A a UV B záření, ale i mnohým jiným vlivům, které mají podíl na jeho zhoršování. Kvalitní sluneční brýle se dokážou postarat o efektivní ochranu zraku se vším všudy. Koupit si je pochopitelně lze v průběhu celého roku, přesto se ale najdou momenty, kdy je to o něco výhodnější. Přesně na ty se zaměříme podrobněji v následujících řádcích.

Nákup v zimě

Možná se to nezdá, ale kupovat sluneční brýle určené na léto v zimním období se vyplatí. Vždyť cenově se dostanete poměrně nízko a také můžete počítat se změnou aktuálních trendů v nošení slunečních brýlí. Ať už nakupujete brýle pilotky nebo jakékoli jiné, můžete klidně vsadit třeba i na loňský model, který bude markantně levnější oproti tomu aktuálnímu, právě vycházejícímu. Pokud se vám nákup v zimě nepodaří, máte ještě spousty času k tomu, abyste celou situaci napravili, brýle prodali a pořídili si případně nové.  

Letní nákupy na poslední chvíli

Jsou vcelku časté, nicméně ne příliš výhodné. Častokrát lidé nakupují brýle v supermarketech, kde se setkáváme s minimální kvalitou a nemožností jejich vyzkoušení. Optimální je proto nechat nákup slunečních brýlí na podzim, kdy si je lze pořídit také s těmi lyžařskými.

Podzimní nákup slunečních brýlí

Brzký podzim je pro pořízení slunečních brýlí ideální dobou, jelikož si je můžete koupit v setu s těmi lyžařskými. Výbornou volbou jsou i polarizační sluneční brýle, jež mohou vycházet cenově mnohem výhodněji. Na podzim už samozřejmě vychází nové kolekce brýlí a setkáte se s velkými slevovými akcemi. Počkat si můžete klidně i na svátek nakupování Black Friday, kdy lze zakoupit sluneční brýle s maximální slevou a dopravou zdarma často i od jednoho pořízeného kusu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat