Kosmetické přednosti rýžové vody. Tyhle se vám zalíbí

Jeden prostředek, co nahradí omlazující krém proti vráskám, šampon proti lupům i zklidňující gel na popáleniny od slunce? Ano, to je rýžová voda, díky které se zbavíte i pigmentových skvrn a zvětšených pórů!

Připravujete rýži? Pak se nabízí otázka, co děláte s vodou, v níž tuto pochutinu vaříte. Pokud se jí zbavujete s tím, že vám rozhodně nemá k čemu posloužit, jste sami proti sobě. Proč je zrovna tahle zdánlivě neužitečná tekutina naprostým kosmetickým zázrakem? Její blahodárné schopnosti mluví asi za vše…

Úleva v případě spálenin od slunce

Trochu jste to „přepískli“ s opalováním a teď doslova trpíte, protože vaše pokožka je značně podrážděná a dává to bolestivě najevo? Ještě dřív, než se vydáte do lékárny pro nějaký chladivý krém, povolejte do akce rýžovou vodu. Ta obsahuje inositol, což je unikátní vitamin skupiny B. O něm je známo, že podporuje regeneraci, čímž urychluje hojení. Co říkáte na takové léčivé pomazání? A když už jej budete aplikovat, měli byste vědět o dalších benefitech.

Vyrovnaný tón pleti? Samozřejmě

Tekutý poklad, který jste možná považovali za neužitečný odpad, může být součástí vaší každodenní péče o zevnějšek. Zbaví vás totiž pigmentových skvrn i nahromaděných nečistot, olejů a odumřelých kožních buněk. Zároveň poskytne výživu v podobě široké škály cenných látek. A to se neobejde bez pozitivní odezvy!

Pomalejší stárnutí. To chcete

Utrácíte hříšné peníze za omlazovací přípravky, jenže kdovíjaký efekt to zatím nepřineslo? Zkuste čas i kalendář obelstít jinak, třeba s pomocí jmenovaného „životabudiče“! Ten díky svému složení prokazatelně zpomaluje biologický proces stárnutí. Pravidelné a dlouhodobé používání této neobvyklé „kosmetiky“ se nemine účinkem. Vrásky se zneviditelní a pleť bude elastičtější a pružnější. Nelze opomenout, že se zmenší i rozšířené póry.

Vlasy jako z reklamy. Můžete je mít

Trápí vás pomalý růst? Nebo spíš vysušená hříva s tendencí k lámavosti, jež zoufale postrádá objem i lesk? Buď jak buď, řešení představuje rýžová voda. Oplachujte si s ní vlasy po každém mytí, výrazné změny k lepšímu na sebe nenechají dlouho čekat. Poskytnete jí prostor ke konání zázraků ještě dnes?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat