3 podzimní účesy: Nadýchané kadeře krok za krokem s fotkami!

Chladné podzimní počasí vybízí k tomu, abychom se zachumlali do teplých kabátů a hlavu zakryli hřejivou čepicí či kloboukem. Nebo ještě lépe, abychom snad radši ani nevycházeli z domu ven. Když už ale přece jen musíte do podzimních rán, není důvod, proč rezignovat na svou krásu a nevykročit s úžasným nadýchaným účesem, který oslní nejednoho kolemjdoucího při cestě do práce nebo za zábavou. Spolu se Sally Brooks, mezinárodně uznávanou vlasovou stylistkou značky Nivea, jsme pro vás připravili dvoudílný seriál o trendy podzimních účesech na rok 2012, a to včetně rozsáhlé fotogalerie s detailním postupem.

Ať děláte, co děláte, už při fénování si vlasy dělají, co chtějí a neposlouchají. Není to ono, po chvíli máte chuť všeho nechat a na hlavu nasadit čepici. Ale nevzdávejte to! Prozradíme vám krok za krokem, jak získá váš účes vytoužený objem i lesk.

Nadýchané retro mikádo: Ve víru velkoměsta
 

Sally Brooks: „Mikádo zkrátka nikdy nevyjde z módy. Tento nadčasový účes má nespočet variant. Tento retro účes s podtočenými vlasy získá módní nádech díky svému vysokému lesku.“

Jak na to?
KROK 1: Vlasy umyjte šamponem a ošetřete kondicionérem.
KROK 2: Do vlasů naneste rovnoměrně pěnové tužidlo.

KROK 3: Pomocí velkého plochého kartáče vlasy prosušte fénem. Zvedněte vlasy od kořínků a fénujte směrem nahoru, dodáte tak účesu extra objem.
KROK 4: Až budou vlasy téměř suché, začněte je tvarovat pomocí středně velkého kulatého kartáče. Vlasy na něj při foukání natáčejte, tím zjemníte kontury účesu a získáte větší objem.

KROK 5: Na temeni natočte vlasy na tři velké natáčky, tím dodáte účesu ještě větší pevnost. Nastříkejte lakem na vlasy a nechte vychladnout.
KROK 6: Vlasy pročešte velkým kartáčem pro hladký a lesklý vzhled. Hotový účes zafixujte lakem na vlasy."

Nadýchané okouzlení: Lehká jako pírko
 

Sally Brooks: „Jemný jako kašmír tento nadýchaný účes vyzařuje jemnou ženskost a přitažlivost. Vlny, které volně lemují obličej, vyzařují ženskost, kterou si zamilujete. Ženám sluší a muže lákají. Dokonalé.“

Jak na to?

KROK 1: Vlasy umyjte šamponem a ošetřete kondicionérem. Poté vlasy prosušte.
KROK 2: Oddělte vrchní část vlasů, se kterou budete pracovat později.

KROK 3: Prameny v přední části natočte od kořínků ke konečkům na kónickou kulmu směrem pryč od obličeje. Natáčejte postupně jednotlivé prameny až ke středu zátylku (cca 4 až 5 pramenů). Stejným způsobem postupujte na opačné straně natáčejte vlasy směrem od obličeje až ke středu zátylku.

KROK 4: Rozpusťte vrchní část a vytvořte pěšinku, kde chcete. Natočte kulmou všechny zbývající vlasy stejným způsobem jako v předchozím kroku.
KROK 5: Na závěr vlasy pročešte kartáčem nebo prsty. Hotový účes zafixujte lakem na vlasy.

Tip Sally Brooks:
Pro přirozený objem ponechte vlasy u kořínků rovnější a nebojte se je na závěr pročesat kartáčem. Tím docílíte přirozeného vzhledu.

Vzpomínka na elegantní 50. léta: Italská Piazza
 

Sally Brooks: „Ve stylu Brigitte Bardot je tento ohon vzpomínkou na elegantní a zároveň radostná 50. léta. Báječný účes pro téměř každou příležitost, do práce i do společnosti, pro ležérní i elegantní vzhled. Neujdete pozornosti.

Jak na to?
KROK 1: Po umytí šamponem a ošetření kondicionérem naneste do vlasů pěnové tužidlo. Poté vlasy natočte na nahřívací natáčky pro extra objem a oblý tvar.
KROK 2: Oddělte vrchní část vlasů od spánku ke spánku a pod temenem, na které budete pracovat později.

KROK 3: Vlasy na stranách natupírujte, tak bude účes nadýchanější.
KROK 4: Dlouhou pružnou páskou stáhněte spodní část vlasů do vysokého ohonu.

KROK 5: Natupírujte vrchní část vlasů, tím získáte větší objem a vyšší tvar. Uhlaďte vlasy dozadu a stáhněte tuto horní část k vytvořenému ohonu pomocí stejné pásky.
KROK 6: Hotový účes zafixujte lakem na vlasy, získá tak pevnost a lesk.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat