Jaké elegantní dámské boty do kanceláře?

14.07.2021 | Krása a móda

Elegantní vzhled v práci je nesmírně důležitý, protože často dokazuje naši profesionalitu. Inspirujte se v našem článku a podívejte se, které modely obuvi se hodí do kancelářského stylu.

Jaké dámské boty zvolit do kanceláře?

Dámy mají obrovské množství možností výběru obuvi. Mohou to být klasické lodičky a vysoké podpatky. Vysoké podpatky vypadají nejlépe a jsou elegantním doplňkem mnoha stylů. Na podzim budou perfektní volbou kozačky nebo kotníková obuv. Nemáte ráda podpatky? Pohodlné polobotky nebo osvědčené baleríny budou také dobrým nápadem, vše záleží na vašem stylu, poloze a případně nastaveném firemní dress code.

Pokud strávíte v práci 8–12 hodin denně, musíte se cítit pohodlně. Zvolené dámské boty vám nesmí ublížit a musí být co nejpohodlnější. Měla by to však být elegantní obuv. Příliš vysoký podpatek, honosný vzor nebo otevřené prsty neodpovídají kancelářskému dress code. Věnujte pozornost také vnitřnímu obložení a příslušné vložce – zajistí správné větrání. Nejlepší je zaměřit se na minimalismus, eleganci a nadčasový styl.

Klasické mokasíny v pánském stylu

Myslíte si, že je nemožné chodit do práce v nazouvacích botách s nízkými podpatky? Stačí se podívat na jemné semišové dámské mokasíny a určitě si to rozmyslíte. Jsou praktické, snadno se obouvají a sundávají a jejich kožená stélka je měkká a perfektně padne na nohu. Vnější podešev z plastu navíc zajišťuje stabilitu a vynikající přilnavost k zemi. Ačkoli jsou boty na nízkém podpatku, můžete k nim úspěšně nosit kalhoty, sukně i džíny.

Vždy elegantní lodičky či boty na sloupku

Při výběru obuvi pro styling je nejdůležitější především to, aby vypadaly dobře a byly pohodlné. Vysoké podpatky jsou naprostá klasika! Dokonale prodlužují nohy a zeštíhlují celou siluetu. Bohužel je vzácné najít skutečně pohodlné boty tohoto typu. Díky podpatkům v podobě jehel si můžete způsobit bolesti zad a nohou. Pokud nemáte problémy s chůzí na vysokých podpatcích – obujte si je.

První lodičky se objevily ve 20. století a stále se jedná o nejpopulárnější obuv nejen do kanceláře. Správně vybrané lodičky splní požadavky i těch nejnáročnějších nositelek. Pokud milujete tento styl obuvi, vyberte si černé lodičky, které snadno sladíte s jakýmkoli outfitem a doplňky.

Některé ženy volí raději klínové podpatky, nicméně se nehodí například k úzkým kalhotám nebo k tužkové sukni. Rozhodně je v tomto případě lepší zvolit boty na sloupku. Toto je výslednice mezi vysokými podpatky a klínovými botami. Umožní vám prodloužit nohy, přizpůsobit se většině stylů, včetně více obchodních stylů a při nošení jsou méně zatěžující. Čím tenčí je sloupek, tím lépe na nohou vypadá.

Další možnosti obuvi do kanceláře

Elegantní boty jsou také modely s plochou podrážkou. Je velmi důležité, jak bota vypadá. Pokud není vyrobena ze vzorované látky, např. hladké, černé kůže, jemného semiše v odstínu zelené lahve nebo jemné béžové, můžete si dokonce obléknout baleríny – podle toho, s čím je chcete kombinovat. Samozřejmě se stává, že dámské baletní boty vypadají spíše jako každodenní obuv, ale mnoho modelů se hodí právě do kanceláře.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat