Bílé sneakery – absolutní must-have ve vaší skříni pro každou sezonu

10.09.2021 | Krása a móda

Pozor, fanoušci a fanynky minimalismu – letos móda překypuje trendy, které vám jistě padnou do noty. Pokud se vám zdálo, že vyhlášení černé jako jedné z nejžhavějších barev následujících měsíců je jediným překvapením, které si pro nás v tomto roce připravili nejslavnější módní návrháři, pak vás jistě potěší zpráva, že tuhle sezonu budou kralovat rovněž... bílé sneakery!

Tento nadčasový prvek pánského, dámského a dětského šatníku představuje jeden z četných trendů, který si v průběhu let vydobyl tak pevnou pozici, že by dalo opravdu hodně práce sesadit jej z trůnu. Vzhledem k univerzálnosti a téměř neomezeným stylizačním možnostem, jaké dávají právě bílé sneakery, a také jejich různorodé podoby, které jsou pravidelně prezentovány všemi slavnými výrobci sportovní obuvi (jež už na vás čekají v Sizeer), nás to vůbec nepřekvapuje.

Které modely pánských a dámských bílých kicksů představujících ideální doplněk streetwearových outfitů jsou momentálně hot? Rádi bychom vás pozvali k prohlédnutí si následujícího seznamu, na němž najdete jak populární bestsellery, tak i originální kousky stvořené s ohledem na ty, kdo se nebojí vyčnívat z davu.

Stylový závan vintage – Nike Blazer Low Leather

Seznam bílých sneakerů, které si bez debat zasluhují pozornost, otevírá kousek pro muže od amerického giganta, jenž v něm jemně spojil basketbalový vintage styl s minimalistickým, ale velmi efektním designem.

Řeč je zde samozřejmě o Nike Blazer Low Leather – šněrovacím modelu s nízkým profilem, jehož svršek je zcela vyrobený z vysoce kvalitní přírodní kůže. Díky měkkému jazyku, patě a na dotek příjemné, prodyšné podšívce bude i to nejintenzivnější nošení kicksů skutečnou rozkoší bez rizika jakýchkoli odřenin, puchýřů a podráždění. Model věnčí pevná, gumová podrážka s jedličkovým vzorkem, zatímco barevně kontrastní detaily, jako např. Swoosh a logo brandu na patě, dodají celému kousku na charakteru.

Psst... máme dobrou zprávu pro milovníky kecek s vyššími svršky – v nejnovější kolekci Nike si našel své místo rovněž model Blazer Mid ’77 Infinite, od nějž lze opravdu těžko odtrhnout pohled. Zvláště v bílé verzi oživený jen s pomocí oranžových a zelených detailů.

Oldschoolový tip pro juniory – Sky 1 Jordan

Hledáte módní, bílé tenisky pro svou ratolest? Každý rodič dokonale ví, že výběr dětských sneakerů není nejjednodušší, zvlášť když se musí vzít v potaz nejenom složení materiálů a střih zaručující bezpečnost, ale taktéž kvalita provedení a design.

Naštěstí je v současnosti na trhu k dostání mnoho zajímavých modelů, které dokážou splnit i ty největší nároky. Příkladem dětských bílých sneakerů, které by bez diskuse neměly chybět v šatníku vašeho drobečka, jsou SKY 1 od brandu Jordan.

Model čerpá inspiraci z basketbalové obuvi a má vyvýšené svršky sahající nad kotníky s nespočtem perforací, které uvnitř botiček zajišťují optimální cirkulaci vzduchu a zcela hygienické prostředí. Pevné zapínání na suchý zip zase garantuje pohodlí a oporu pro nožky malého objevovatele světa. Celý model venčí podrážka z pružné pěny, která tlumí veškeré nárazy a kterou z vnější strany navíc doplňuje gumový dezén s přilnavou povrchovou úpravou. Bílé barvě módně sekundují černé a červené prvky, ve kterých se nese logo slavného brandu.

Nejoriginálnější model posledních měsíců – Nike W AIR Vapormax

Tento dámský kousek je nejlepším důkazem toho, že bílé sneakery vůbec nemusejí vypadat nudně a fádně. Originální model od amerického brandu, který se po mnoho let drží v čele nejslavnějších výrobců sportovní obuvi, překvapí nejenom neopakovatelným designem, ale rovněž technologiemi, jež byly k jeho výrobě použity.

Nike W AIR Vapormax 2020 FK jsou lehké boty s nízkým profilem reprezentující dynamický design, které byly jednohlasně prohlášeny za učiněnou senzaci. Jejich prodyšné svršky byly vyrobeny z příze FlyKnit, tedy přesně řečeno trvalé tkaniny odolné vůči zničení, která byla vytvořena z recyklovaného materiálu. Díky měkoučkému, vypolstrovanému vnitřku se veškerá podráždění a odřeniny stanou minulostí. Syntetické detaily umístěné na svršku se zase postarají o vhodnou polohu chodidla. Ačkoliv svršek FLyknit bez pochyby dělá dojem, skutečnou hvězdou je u tohoto modelu spektakulárně vypadající, průhledná podrážka VaporMax2 AIR, která nejenom dodá sneakerům neopakovatelný look, ale zároveň zajistí bezchybné tlumení a pohodlí při každém došlapu, za což může poděkovat vzduchovému polštářku, který je v ní umístěn a jenž se řadí k jednomu z autorských řešení této značky. 

Klasika svého druhu – Adidas Stan Smith

Tenisky z dílny značky Adidas, jejichž rozpoznávacím znakem jsou perforace poskládané do tvaru charakteristických třech proužků – loga brandu, reprezentují jeden z nejslavnějších modelů bot, jaký kdy vznikl.

Legendární kecky, v nichž rozehrávali tenisové zápasy nejslavnější hráči, takoví jako například Robert Haillet anebo Stan Smith, se v průběhu let staly takřka povinným modelem sneakerů, který by neměl scházet ve skříni žádného úctyhodného sneakerheada, o čemž nejvíce svědčí fakt, že boty s charakteristickou zelenou patou se těší nepřetržité popularitě od roku 1964 (!!). 

Boty Adidas Stan Smith jsou vyrobené z prvotřídní syntetické kůže a jejich tenisový design propůjčuje lehkost a sportovní dynamiku i každodenním stylizacím, což je nejpravděpodobnější důvod, proč si je vybírají jak muži, tak i ženy.  V jejich případě plní roli hlídače hygienických podmínek měkký, textilní vnitřek a také antibakteriální vložka OrthoLite®, o pevnost došlapů a bezchybnou přilnavost se stará gumová podrážka, která je z boku ozdobena logem značky. Model je k dostání ve verzi pro ženy, muže i juniory.

Zjistěte, jaké novinky si pro vás v letošní sezoně Sizeer připravil!

Pokud jste se po přečtení dnešního článku rozhodli obohatit svou kolekci kicksů o pár v univerzální bílé barvě, pak se rozhodně musíte seznámit s podrobnou nabídkou Sizeer, kterou najdete na adrese: https://sizeer.cz/boty/tenisky/barva-bila. Mezi více než 460 modely bílé obuvi pro ženy, muže a juniory jsme pro vás nachystali kousky od takových značek, jakými jsou například Adidas, Asics, Champion, Converse, Jordan, Lacoste, New Balance, Nike, Reebok, Puma nebo Vans.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat