Účes podle znamení zvěrokruhu

Co vám bude opravdu slušet závisí hodně na vaší osobnosti. A také na tom, jaké jste znamení zvěrokruhu. Který účes je ten váš?

Dokonalý vzhled je takový, který nejen zdůrazní vaše výhody – ale především podtrhne vaši osobnost a ve kterým se budete cítit stoprocentně pohodlně. Proto je určitě dobré podívat se na znamení zvěrokruhu. Ve skutečnosti se znamení liší nejen v povahových rysech, ale každému z nich vyhovuje také úplně jiný vzhled (1), (2). Který účes byste měli určitě zvážit?

Beran

Beranky se budou nejlépe cítit v ležérním polodlouhém mikádu. Ten totiž perfektně ladí k jejich hektickému každodennímu životu (1), (2).

Býk

Ženy ve znamení Býka upřednostňují klasiku – žensky dlouhé vlasy. S velkými změnami u nich nepočítejte ani s ohledem na účes, ani v životě (1), (2).

Blíženci

Blíženky jako „dvě v jednom“ se nebrání ničemu. Neustále hledají něco nového, co by mohly vyzkoušet – střihy počínaje a divokými barvami konče (1), (2).

Rak

Heslem Račic je „boho styl“. Milují jednoduché romantické účesy, které jen více podtrhnou jejich ženskost (1), (2).

Lev

U Lvů platí „omen nomen“ – Lvice jsou šťastné jen s pořádnou hřívou. Lvi se rádi předvádějí, a to i svými vlasy (1), (2).

Panna

Panna ráda sleduje všechny módní trendy a nebojí se ani radikálních změn. Proto se nezalekne ani krátkého sestřihu (1), (2).

Váha

Dlouhé mikádo s přesnými konturami je ideální sestřih pro Váhy toužící po vzrušení a neustálé změně (1), (2).

Štír

Srdce každé ženy ve znamení Štíra se rozbuší, pokud jde o nedbalý účes v chladných tónech, ale s rovnými linkami (1), (2).

Střelec

Vysoko posazený culík ve stylu koňského ohonu je přesně styl Střelkyně. Ať už do práce, nebo večer na rande – u Střelců si perfektně padnoucím účesem můžete být jisti (1), (2).

Kozoroh

Kozorozi změnám – a už vůbec ne radikálním – příliš nakloněni nejsou. Proto je pro ně ombré nejvhodnější variantou (1), (2).

Vodnář

Vodnářky snad už vyzkoušely všechno. Nakonec ale vždycky skončí u elegantního vzhledu, který jim sluší nejvíce (1), (2).

Ryby

Ryby podobně jako v životě i účesy milují romantické a hravé (1), (2). Vyzkoušet byste měli třeba „rybí cop“ – určitě si ho zamilujete!

Zdroj: názory autora, (1) www.link.springer.com/article/10.1007/BF01994375, (2) www.link.springer.com/article/10.1007/s12110-004-1008-6







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat