Nosíte správnou podprsenku?

Vybrat si správnou podprsenku je hračka. „Přece vím, co potřebuji,“ říká si většina žen. Až do chvíle, než vstoupí do specializovaného obchodu. Tam vám bodrá postarší žena sdělí, že celý život nosíte o číslo menší velikost podprsenky. Prý to kazí tvar prsou. „Jakto, že jsem si toho nevšimla,“ říkáte si.

Pozor na obvod a na ramínka

Podprsenka by se nikdy neměla na žádném místě vašeho těla zařezávat. Velká prsa nejsou skutečným důvodem toho, proč máte na ramenou věčně vytlačená ramínka. Problém je v nevhodně zvolené velikosti obvodu i košíčků. Záda pak nenesou takovou váhu ňader, jakou by měli. Tím pádem veškerá váha zůstává právě na ramenou. A to je špatně. Způsobujete si tak nepříjemné bolesti zad a hlavy. Taková podprsenka navíc ani nepodporuje ideální vzhled prsou.

Velikost košíčků

Možná byste v životě neřekla, že si někdy obléknete košíčky velikosti D. Některé ženy jsou při nákupech spodního prádla často nešťastné. Žádná podprsenka jim nesedne. Jak by jim asi sedla, když si stále zkoušejí o jednu až dvě velikosti menší. Pokud nikde neseženete, co sháníte, pak odhoďte ostych a zkuste se jít poradit do některého z vyhlášených specializovaných obchodů. Ještě předtím vyzkoušejte větší velikost, třeba vám konečně padne.

Ostatní případy

Pro některé ženy je nošení podprsenky vyloženě nepříjemnou záležitostí. Ačkoliv by vhodně zvolené spodní prádlo nemělo nikoho nikde škrtit. Pokud v klasické podprsence trpíte, vyzkoušejte sportovní. Dnes už se vyrábějí takové, které jsou jemné a tenké, ale zároveň vám v nich neprosvítají bradavky. Mají široká ramínka, poprsí zpevňují a ani nejsou vidět pod tričkem. Takový tip prádla seženete ve specializovaných obchodech a tv shopu.

Rozhodně si ale takovou podprsenku pořiďte, pokud sportujete. Mnohem lépe se cvičí, když člověku prsa neskáčou a bolestivě se nenapínají. Je skvělý pocit ani nevědět, že na sobě máte spodní prádlo.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat