Najděte si svůj styl i po čtyřicítce

Co se týče módy, už dávno neplatí, že ženy nad 40 let se nemohou oblékat moderně a šik. V průběhu let našli svůj styl. S těmito stylingovými tipy budete dokonalé.

Osobní styl potřebuje čas, než se vykrystalizuje. V průběhu let se neustále mění a roste. Ve 40 letech už ho ale máte poměrně stálý. Tato „konstanta“ se však může rychle změnit v jakousi rutinu, ve které se používají pouze stále stejné základní části, abyste se oblékli rychle. Ale tyto stylingové tipy vám dodají nový impuls a malé oživení do většinou monotónního scénáře. Takže „Co dnes na sebe?“.

Občas vyměňte tenisky za lodičky

Tenisky se rychle nazouvají a jsou neuvěřitelně pohodlné. A právě proto byste tyto boty rozhodně neměli vyhazovat ze svého šatníku. Čas od času však můžete vyzkoušet něco trochu vyššího. Nebojte se, protože lodičky a jehlové podpatky mohou být téměř stejně pohodlné, a přitom vypadat neuvěřitelně moderně a sexy. A nízké podpatky (2–5centimetrový podpatek) patří mezi nejoblíbenější módní trendy.

Odhalte klíční kosti

Od jistého věku se výstřih pomalu, ale jistě zmenšuje. Neznamená to ale nosit roláky. Stačí ukázat trochu ramen a klíční kosti v lodičkovém výstřihu decentní halenky nebo v topu na jedno rameno. Budete vypadat sofistikovaně, sexy, ale ne příliš vyzývavě.

Vsaďte na tmavý denim

Investovat do dobře padnoucích džínů nebo džínové bundy se rozhodně vyplatí. Denimové oblečené vždy ale vybírejte v tmavě modré. Nepřekonatelný argument – díky tmavě modré budete vypadat štíhlejší. Tmavě modré džínové kousky je navíc možné nosit po celý rok a kombinovat se vším.

Rukávy zkraťte k loktům

Od tílek se špagetovými nebo klasickými ramínky zvolte rukávy v délce po lokty. Takové halenky vypadají nejen velmi rafinovaně a sexy, ale navíc opticky zalichotí ne úplně vypracovaným bicepsům na pažích. Na výběr máte hned z několika variant – od balónových, přes volánkové až po nabírané. Jednoduchý, ale super účinný tip – dlouhé rukávy si zkrátka vyhrňte.

Investujte do kvalitních doplňků

Nadčasové kvalitní doplňky dokážou velmi rychle pozvednout celý vzhled. A kromě toho kvalitní kousek vydrží mnohem déle – takže nám také mnohem déle dělá radost. A kvalitní kabelku, šátek a šperk by měla mít ve skříni připravený každá žena, která už ví, co do života může čekat.

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat