Babské rady pro zvětšení prsou

Větší a pevnější prsa jsou snem každé ženy. Jak si v tomhle směru trochu pomoci – a bez skalpelu? Pomůže vhodná strava, bylinky i masáž!

Většina žen by chtěla mít dokonalé tělo, a to ideálně včetně pěkně tvarovaných ňader. Jenže člověk míní a život mění. Těhotenství, kojení, hubnutí, gravitace a postupující věk se na vzhledu prsou podepisují vždycky – a negativně. Naštěstí existují přirozené způsoby, jak ňadra mírně zvětšit a nadzvednout, a to aniž by bylo nutné navštívit plastického chirurga. Jaké rady jsou známé již po generace?

Vhodné potraviny

Věděli jste, že levé prso je větší než pravé? A že velikost prsou se za celý život ženy změní téměř 6krát (1)? Jak fascinující! Potraviny, jako jsou bylinky, mléčné výrobky, ovoce a ořechy, mohou pomoci přirozenému zvětšení prsou. Jak to celé funguje?

Prsa jsou celá „vyrobena“ z tuku a konzumace plnotučných mléčných výrobků bohatých právě na tuk může zvětšit jejich velikost. Stejně jako papája smíchaná s mlékem. Vhodná jsou i semena pískavice (řecké seno). Obsahují bohatý zdroj estrogenu. Právě zvýšení hladiny estrogenu je jedním z nejefektivnějších způsobů zvětšení poprsí (2).

Z tohoto důvodu i vy kromě pískavice konzumujte semínka fenyklu, lněná semínka a již zmíněné ořechy, jež představují bohatý zdroj mononenasycených tuků, které jsou nezbytné pro stavbu prsní tkáně. Na svůj jídelníček také zařaďte sóju. I ta poskytuje potřebné fytoestrogeny (2).

Jóga pro krásnější ňadra

Jóga spojuje tělo s myslí a pomáhá při ohebnosti a stresu. Navíc, pokud jde o ňadra, je velmi účinná (3). Jaké pozice byste určitě měli vyzkoušet?

Bhujangasana – také známá jako póza kobry. Do pozice kobry se dostane z lehu na břiše, natažené nohy směřují nárty do podložky a jsou protáhlé až k palcům. Ruce opřete dlaněmi přímo pod rameny a lokty stále tlačte k tělu, aby se nerozjely do stran. Aktivací svalů kolem páteře a mezilopatkových svalů zvedejte hrudník od podložky. Opakujte 10krát každý den.

Ustrasana – velbloudí pozice. Velbloudí pozice je klečení v záklonu. Pohled směruje ke stropu a rukama se dotýkáte chodidel. Opakujte 10krát. Tato pozice také prospívá dobrému trávení a snižuje tuk na pažích a stehnech.

Dwikonasan – také známá jako pozice s dvojitým úhlem. Tato ásana zahrnuje stání, následný předklon a natažení obou spojených rukou dozadu a vzhůru tak, aby bylo možné dotknout se hlavy a kolen. Uvedená ásana se považuje se za jedno z nejlepších cvičení jógy pro pevnost prsou.

Účinná masáž

Masáž samozřejmě patří mezi další velmi účinné způsoby, které mohou zvětšit a poupravit křivky prsou. Použijte k ní lněný či fenyklový olej. Za prvé, pohybujte rukama kolem obou prsou způsobem oběhového systému. Za druhé, spojte obě prsa k sobě. Opakujte 10krát denně (4).

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7235664/, (2) www.imesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/diet/foods-to-increase-breast-size-naturally-best-options-to-include-in-your-diet/articleshow/81091947.cms, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6388460/, (4) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31135656/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Salátová mísa s quinoou

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:20
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat