Domácí triky pro sexy plné rty

Bujné rty bez injekčních výplní a zdlouhavého konturování dekorativní kosmetikou? Tak ty mít taky můžete. Stačí použít led, olivový olej, kartáček na zuby nebo skořicový peeling.

Zvětšení a modelace rtů bezesporu patří k nejvyhledávanějším zákrokům estetické medicíny. Co si ale mají počít ženy s omezeným finančním rozpočtem nebo obrovským strachem z injekcí? Nic není ztraceno. Znáte tyhle domácí triky pro sexy baculatá ústa?

Kostka ledu? Ta je za hubičku!

Kostky ledu se opravdu nehodí jen k ochlazení nápojů nebo jako obklad na vymknutý kotník. Tak si z mrazáku hned jednu vyndejte a se vší vášní jí dejte žhavý polibek. Čím déle s kusem zmrzlé vody budete po rtech přejíždět, tím lépe. Pomůže vám to odstranit odumřelé kožní buňky a rozproudit krevní oběh, což vede k plnému a atraktivnímu výsledku.

Když masáž, tak olivovým olejem

Pusu doslova k zulíbání vám zajistí i pravidelná několikaminutová masáž olivovým olejem. Tenhle mazlavý parťák nabízí nejen dávku vyživujících vitaminů a antioxidantů, ale i hydratační vlastnosti. Že je to úžasný kosmetický prostředek s parádním účinkem, to uvidíte už na první pohled.

Dejte šanci kartáčku na zuby

Když jsou rty suché a nehezky se odlupují, není to žádné vizuální terno. Rozhodně si je ale nekousejte! Všechno by se tím jen zhoršilo. Vezměte si raději zubní kartáček a začněte s jemným peelingem. Když na něj nanesete ještě trochu vazelíny či medu, efekt bude o to lepší. Nutnou exfoliaci lze provést i za pomoci koření. To nejvíce účinné doma jistě máte!

Skořicový zásah svede divy

Skořice smíchaná s cukrem a přídavkem jakéhokoli oleje či včelího vosku je hodně efektivní exfoliátor. Vzniklá směs hrubší konzistence nejenže rty krásně „uklidí“, ale důkladně je i prokrví, proto pak vypadají větší, červenější a samozřejmě i zdravější. Nanášejte ji prstem krouživými pohyby a poté veškeré pozůstatky opláchněte vlažnou vodou. Co teď v zrcadle vidíte?

Zdroj: www.weddingbazaar.com/blog/home-remedies-to-get-bigger-and-fuller-lips






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat