Kabátky, které unosíte na konci teplé zimy: Tyhle kousky vám budou slušet!

Ráno mrazíky, odpoledne dvacítky! I tak může vypadat závěr netradičně teplé zimy. Je tedy jasné, že bez hřejivého kabátu se ráno ještě zkrátka neobejdeme. Nechce se vám oblékat do starého modelu? Zpříjemněte si sezonu nákupem nového kousku. A že je opravdu z čeho vybírat!

Pokud se nechcete spojit s klasikou, nechte se inspirovat kabáty, které odpovídají těm nejnovějším módním trendům.

O číslo větší

Baví vás velké kabáty, do nichž se dá příjemně zachumlat? Pak vás nadchnou módní oversized modely. Většina z nich má spadlá ramena a oblý tvar. Oversized kabáty působí ležérně, ale vyžadují odpovídající styling. Často se prolínají s dalším trendem sezony – pánským stylem.

Jejich nevýhodou je ale fakt, že sedí především štíhlým ženám a vyžadují i vyšší postavu. Že tyto parametry nesplňujete? Žádný strach. Kabátů s klasikou siluetou a jemně projmutým pasem, které lichotí téměř všem postavám, je v nových kolekcích dost a dost.

Ženské peleríny

Velký comeback slaví pláště s prostřihy na ruce. Ano, žensky a elegantně působící peleríny jsou zpátky. V kombinaci s dlouhými rukavicemi z vás udělají skutečnou dámu. Navíc se v nich dá leccos zakamuflovat.

Kostky a leopardi

Trendy záležitostí jsou vzorované kabáty. Bodují zejména kostky všeho druhu, od pravidelných kostiček až po skotský tartan. Těsně v závěsu se drží leopardi. Zvířecí potisky jsou letos módnější, než kdy jindy. Nejlépe přitom vyniknou na jednoduchých outfitech.

Barvy? Zářivé i pudrové

Když bychom mluvili o barvách, budete se kromě typicky chladných odstínů setkávat i se dvěmi barevnými skupinami. Tou první jsou zářivé barvy jako je červená, zelená, oranžová (ideální pro dámy, které nechtějí splynout s davem), druhou zastupují odstíny, které spadají do kategorie pudrových až pastelově růžových. Módní je zejména odstín baby pink.

Efektní detaily

Dáváte přednost klasice, ale přesto ji chcete něčím oživit? Porozhlédněte se po kabátech, které jsou inspirované uniformami. A je jedno, jestli mají typické dvouřadé knoflíky nebo výložky v ramenou. Zapomenout nesmíme ani kožené a koženkové detaily. Objevit je můžete jen na límci, lemu, kožené ale mohou být i celé rukávy. Co třeba s kůží kombinovaný krémový trenčkot?

ADRESÁŘ:

ASOS, www.asos.com
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
LINDEX, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
MANGO, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
STRADIVARIUS, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
TOPSHOP, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
VERO MODA, OC Harfa, Českomoravská 2420/15a, Praha 9
ZARA, Na Příkopě 15, Praha 1






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:56
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat