Vypadáte děsně? Nepanikařte. Máme triky na rychlou pomoc

Znáte to – máte před důležitou schůzkou a vaše vlasy vypadají, jako byste strčila ruku do zásuvky, ulomil se vám nehet a na vašich očích je patrné, že jste toho předešlou noc příliš nenaspala. Nepanikařte, stačí málo a budete vypadat úžasně!

Problém č. 1: Rozčepýřené vlasy

Řešení: Tělové mléko
Pokud nemáte ráno čas se svými vlasy nějak zvláště zbývat a potřebujete, aby vypadaly krásně upravené, uhlaďte je rukama, na kterých rozetřete malé množství (ale opravdu jen trošku) tělového mléka – ideálně nemastného.

Problém č. 2: Suchá pleť

Řešení: Olivový olej

I když normálně nemáte potíže se suchou pokožkou (takže speciální kosmetika pro péči o tento typ pleti se ve vašem šuplíku nevyskytuje), občas se stane, že pleť vypadá vysušeně a někdy se i loupe. Stačí ale na pokožku nanést malé množství olivového oleje a dopřejete jí všechny potřebné živiny!

Problém č. 3: Oteklá víčka

Řešení: Lžíce
Po probdělé noci se s oteklýma očima vypořádáte snadno – na chvilku dáte lžíci do lednice a pak ji na minutku či dvě zlehounka přitisknete na víčka.

Problém č. 4: Zlomený nehet

Řešení: Krabička od zápalek
Už už jste chtěla vyrazit z domu, když najednou zjistíte, že máte zloměný nebo zatržený nehet. Díky zákonu schválnosti samozřejmě nemůžete nikde najít pilníček a drahocenné minuty ubíhají. Pomoci si můžete krabičkou od zápalek, prostě nehet „zapilujte“ škrtátkem. Nebude to sice nijak dokonalé, ale jako první pomoc je tenhle postup dostatečný (alespoň nebudete o všechno zatrhávat). Jen si pak ještě umyjte ruce.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat