Trendy plavky i pro oblé křivky: Buďte královnou pláží!

Přestože koupací sezona teprve začíná, plavky už se v obchodech hřejí nějakou dobu. Pokud chcete vyrazit k vodě v nových bikinách, neotálejte a vyrazte na nákupy. Inspirovat se můžete našimi módními tipy.

Začátek léta je pro pořízení plavek ideální dobou. Ty nejlepší kousky jsou totiž rychle pryč, a pokud po bikinách začnete pátrat až těsně před dovolenou, čeká vás jen omezený výběr. A které plavky budou letos v módě? Těšit se můžete na spoustu potisků a vzorů, v čele s květinami a tropickými motivy. Nosit se budou i modely, které svým provedením odkazují ke sportovnímu trendu, ve velkém se budete setkávat také s třásněmi. Hitem léta jsou plavky v celku, které už neslouží jen jako kamufláž pro dámy se silnějšími postavami. Ty s prostřihy jsou naopak určené jen pro štíhlé ženy.

Které budou slušet vám?

Důležitější, než aktuální trendy, je zvolení toho správného střihu. Zatímco dámy s drobným až středně velkým poprsím mohou využít efektních třásní, klasických trojúhelníčků nebo jen pásů přes prsa – bandeau topů, objemnější ňadra vyžadují košíčkové střihy s kosticemi. Velký pozor si dejte při výběru spodního dílu, zavazovací šňůrky a nízké kalhotky, které jsou k dostání na každém rohu, sluší jen dámám se štíhlými postavami. Máte-li pár kilo navíc, volte spodní díl se zvýšeným pasem a dostatečně silnou boční částí. Vyhýbat se oproti tomu doporučujeme nohavičkám, které nelichotí téměř nikomu a zbytečně zkracují nohy. Jemné vykrojení vypadá lépe!

Tipy pro oblé křivky

Pokud máte silnější postavu, dejte přednost plavkám typu tankini s tílkem a kalhotami, případně celkovým modelům. Oboje se prodává často v provedení „tummy control“, které chytře stahuje a díky drobnému řasení také kamufluje bříško. Trápí-li vás silnější stehna, můžete se porozhlédnout po spodním dílu se sukýnkou, který můžete doladit klasickým vrškem nebo tankini topem. Právě mixování jednotlivých dílů je ideálním způsobem, jak vybrat ty nejlepší plavky. Na problematičtější část postavy volte tmavší barvy, druhý díl naopak vybírejte výraznější.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Cibulačka

(1 hlasů)

Pizza těsto

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:27
307 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:20
141 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:16

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat