Nejstylovější bunda podzimu: Seznamte se s parkou!

Na kabáty nedáme dopustit. Ve dnech, kdy se toužíte zachumlat do něčeho teplého, zabořit ruce do kapes a nasadit si na hlavu kapuci proti větru, ale zkrátka nestačí. Naštěstí tu jsou parky, které jsou nejen stylové, ale i praktické. Kterou si vyberete?

Nejprve malá definice pro ty z vás, které si nejsou jisté, co si pod tímto termínem představit. Parka je delší bunda, pro kterou jsou typické šňůrky v pase, kapuce (často lemovaná kožešinou) a zpravidla také khaki odstín. V poslední době jsou ale v kurzu parky v tmavě modrém, hnědém, šedém nebo vínovém provedení, obléknout se do ní proto můžete i v případě, že vám vojenské barvy nesvědčí.

Parky se nosí zásadně v rámci ležérní módy, vždycky byste k nim měly mít obuté placaté boty, ať už kotníčkové nebo kozačky. Skvěle vypadá parka i s barevnými teniskami. Přestože ale mluvíme o ležérní módě, kombinace se šaty nebo sukní není zakázaná, naopak. Jen opět celek „shoďte“ placatými botami.

K dostání jsou také nejrůznější varianty, od tenkých podzimních „šlupek“ až po opravdu teplé bundy, připomínající péřovky, které budou jako dělané na zimu. Parky také sluší všem typům postav, každá žena si totiž může najít tu svou. Zatímco dámy s malou postavou by měly dát přednost kratším variantám do pasu, ostatní mohou zůstat u klasické prodloužené délky. Hodně udělá také stažení šňůrek, pokud vám nelichotí vyloženě volná silueta, jednoduše pas trochu usměrněte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat