Nechte se okouzlit smyslnou vůní damascénské růže!

10.11.2014 | Krása a móda

Nový parfém pro ženy Quelques Notes d'Amour značky Yves Rocher nabízí nevšední a především výjimečné spojení květinových tónů damascénské růže s kouřovými nótami guajakového dřeva a s omamnou vanilkovou vůní výtažku z pryskyřice benzoe, kterou si okamžitě zamilujete.

„Toužila jsem vytvořit parfém plný emocí, vášně a romantiky. Proto jsem jako základ vůně Quelques Notes d'Amour zvolila růži, která je ze všech květin nejvíce spojována s láskou a od nepaměti je symbolem milostných citů,“ popisuje autorka parfému Quelques Notes d'Amour, parfumérka v Mezinárodní společnosti parfémů Domitille Bertier.

„Nechtěla jsem ji ale ponechat samotnou, a proto jsem ji spojila s guajakovým dřevem, které vůni zahalí rouškou tajemna a zároveň jí dodá potřebnou rovnováhu. Jako finální tečku, podtrhující toto neobvyklé a přesto harmonické spojení, jsem přidala jemnou a vznešenou pryskyřici benzoe,“ dodává Domitille.

A výsledek je úžasný. Vůně je plná vášně, emocí, ale i něžné romantiky.

Její lehce orientální nádech je odvozen od hlavní ingredience – damascénské růže, která je pěstována na terasovitých zahradách a políčkách v srdci Anatolské náhorní plošiny v Turecku.

Její květy jsou pro výrobu parfému sbírány ručně za časných ranních hodin, kdy je jejich vůně nejvýraznější. Mimochodem, na výrobu jednoho litru esenciálního oleje jsou potřeba neuvěřitelné 4 tuny sušených květů! I tato skutečnost dodává Quelques Notes d'Amour na výjimečnosti.

Quelques Notes d´Amour je zkrátka výjimečná vůně pro výjimečnou ženu.

V řadě Quelques Notes d'Amour zakoupíte:







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat