Stylové čepice a klobouky: Ve kterých strávíte zimu vy?

O výhodách pokrývek hlavy se nemusíme sáhodlouze rozepisovat – že byste bez nich v zimě neměly udělat ani krok, určitě samy víte. Kde ale natrefit na módní kousky, které vám budou slušet?

S čepicemi a pokrývkami hlavy má problém většina žen. Pokud máte i vy pocit, že vám ani jediná nesluší, věřte, že v tom nejste samy. Jakmile ale odhodíte předsudky a ozkoušíte ty nejslušivější, určitě si vyberete.

Začněme u pletených čepic. Naprostou klasikou je v tomto směru kulich. Nemluvíme ale o žádné módní hrůze, v aktuálních kolekcích najdete krásné kousky s huňatou kožešinovou bambulí. Správně tvarovaný kulich, který není příliš dlouhý, sluší téměř všem. V módě jsou i čepice bez bambule, které zdobí pár kamenů nebo flitrů. Sehnat můžete také ty se zvířecím potiskem - skvěle vypadají s obyčejným kabátem i parkou. Hitem zůstávají ležérní čepice se spadlou zadní částí, takzvané beanie. I ty jsou k dostání v nejrůznějších barvách a provedeních, včetně příjemného kašmíru.

Pokud se s čepicemi nemůžete sžít, pořiďte si alespoň vlněný klobouk, který je typický pro podzimní a jarní dny. Není tak teplý, jako pletený kulich, pakliže ale volíte mezi kloboukem a ničím… V současných kolekcích je navíc tolik krásných kousků, že si určitě vyberete. Módní jsou i vlněné kšiltovky, které vypadají překvapivě dobře. Mluvíme ale pouze o těch zateplených. Klasické určitě vynechejte – nejen kvůli tomu, že nehřejí. Kombinace zimního kabátu s lehkou kšiltovkou působí přinejmenším zvláštně.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat