Objevte novinky v obchodech Yves Rocher!

13.02.2015 | Krása a móda

Od ledna 2015 můžete v obchodech Yves Rocher zakoupit spoustu neodolatelných novinek! Yves Rocher uvádí do prodeje pořádnou nálož nových produktů, včetně nových balzámů na rty, novinky v řadě Hydra Végétal Rozjasňující hydratační peeling, nové řady toaletních vod pro muže Nature Homme a nové vůně Zelený čaj z řady Un Matin au Jardin.

Balzámy na rty

Nechte přírodu, aby pečovala o Vaše rty a vyberte si ze 7 vůní: Makadámie, Třešeň, Karité, Kokos, Jahoda, Vanilka a Malina. Nové balzámy jsou obohaceny o máslo, vosk a olej rostlinného původu, a dodávají tak péči a pohodlí Vašim rtům.

Tyčinka 4,8 g za 45 Kč (zaváděcí nabídka platná pouze do 8. března 2015) 

Hydra Végétal Rozjasňující hydratační peeling pro normální až smíšenou pleť

Novinka Rozjasňující hydratační peeling pro normální až smíšenou pleť doplňuje oblíbenou řadu Hydra Végétal. Obsahuje mikrozrna z bambusu, je tedy účnný a zároveň šetrný. Jemně zbavuje Vaši pleť nečistot i mrtvých buněk a navrací jí přirozený jas. Neobsahuje parabeny, minerální oleje ani barviva.

Tuba 75 ml, cena: 169 Kč (zaváděcí nabídka platná pouze do 8. března 2015)

Toaletní vody pro muže Nature Homme

Nová řada toaletních vod Nature Homme obsahuje dvě varianty na výběr:

Cedrové dřevo a limetka

Tato dřevitá jiskřivá vůně v sobě spojuje mužnost cedrového dřeva a svěžest limetky. Svěží nóty této jedinečné vůně jsou podpořeny esenciálními oleji z marocké máty.

Cypřiš a grapefruit

Tato energizující vůně je založena na kontrastu dřevitých tónů cypřiše a hořké vůně výtažku svěžího grapefruitu. Smyslně mužskou vůni dotváří esenciální oleje ze zázvoru.

V řadě zakoupíte:

- Toaletní voda Cedrové dřevo a limetka 75 ml, cena: 510 Kč *

- Toaletní voda Cypřiš a grapefruit 75 ml, cena: 510 Kč *

- Sprchový gel na tělo a vlasy Cedrové dřevo a limetka, cena: 169 Kč *

- Sprchový gel na tělo a vlasy Cypřiš a grapefruit, cena: 169 Kč *

* zaváděcí nabídka platná pouze do 8. března 2015

Toaletní voda Zelený čaj

Objevte svěží vůni zeleného čaje ve spojení s jemnými tóny citronu, bergamotu, pomeranče a cedru v nové toaletní vodě Un Matin au Jardin, která zanechá Vaši pokožku jemně provoněnou.

Un Matin au Jardin je kolekce vůní inspirovaných krásou přírody. Každá z vůní připomíná ranní procházku v rosou pokryté zahradě plné květin.

Toaletní voda 100 ml – 349 Kč *

V nabídce také:

Sprchový gel 200 ml – 119 Kč *

a Tělové mléko 200 ml – 145 Kč *

* zaváděcí nabídka platná pouze do 15. února 2015
 

Lednové novinky zakoupíte v kamenných obchodech Yves Rocher i v e-shopu Yves Rocher. Jaké jsou výhody nákupu v e-shopu www.yves-rocher.cz?

- až 3 dárky k objednávce - doprava nad 899 Kč zdarma - 100% spokojenost nebo záruka vrácení peněz

Vyberte si dárek dle výběru při objednávce nad 250 Kč a další dárek při objednávce nad 799 Kč. Aktuálně nabízené dárky si můžete prohlédnout zde

Jak získat další promo kódy, slevy, dárky a speciální nabídky navíc? Na stránce www.yves-rocher.cz klikněte v levém horním rohu na „Přihlaste se k odběru novinek“. Po registraci Vám přijde aktivační odkaz, který stačí kliknutím aktivovat. Po aktivaci účtu Vám budou e-mailem zasílány několikrát měsíčně newslettery se speciálními nabídkami pouze pro zákazníky e-shopu.

Máte rádi kosmetiku Yves Rocher a chcete sdílet své zkušenosti s ostatními? Staňte se naším fanouškem na Facebooku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:20
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat