Drahá kosmetika? Vyměňte ji za tuhle levnější verzi!

Do kultovních produktů známých značek se dá zamilovat jedna dvě, vaši lovestory vám ale může překazit jejich cena. Pokud jste zrovna ve fázi šetření, vyzkoušejte produkty, které se podobají vašim hrdinům. A jsou mnohem levnější.

Pokukujete po slavném rozjasňovači, chytrém HD pudru nebo třeba oblíbené hydratační rtěnce v tužce? Poradíme vám, kde natrefíte na jejich cenově dostupnější verze.

Rozjasňovač pro svěží efekt

Rozjasňovač High Beam znají všechny milovnice kosmetiky. Stačí ho vklepat na lícní kosti nebo pod obočí a vypadáte, jako byste prospaly dvanáct hodin v kuse. Podobný efekt za třetinu ceny vám ale zařídí i tekutý rozjasňovač od NYX. Toužíte-li po nachlup stejném aplikátoru, zkuste značku MeMeMe a jejich rozjasňovač v odstínu Pearl Pink.

Ukázkové linky s gelem

S nejslavnějšími gelovými linkami v kelímku se pracuje skvěle, s jejich cenou už je to ale horší. Počítat navíc musíte s dalšími 750 Kč za zkosený štěteček, který tvoří druhou polovinu onoho kouzla. Než našetříte na Bobbi Brown, můžete trénovat s linkami od Maybelline, jejichž štěteček je navíc součástí balení.

Pudr v HD kvalitě

Transparentní HD pudr je revoluční záležitostí. Vytvoří sametově hebkou pleť, která vypadá jako po retuši. Jeho název souvisí s jeho využitím - vyvinut byl především pro tváře objevující se v televizi, respektive jejich vizážisty. Všimly jste si, jak je HD rozlišení nelichotivé k pleti? Právě proto je tu záchrana v podobě tohoto pudru. Využití pro něj ale najdou všechny ženy, tedy minimálně ty, které touží po hebké, dokonalé pleti.

Instantní obočí

Nic rychlejšího už není. Pokud se vám nechce složitě dobarvovat obočí pomocí stínu, přiberte si na pomoc tohoto pomocníka. Obarví obočí, vyplní mezírky a upraví tvar. Jednodušší už to nebude. Gimme Brow od Benefitu můžete nahradit přípravkem Brow This Way od Rimmelu.

Péče a barva v jednom

Hydratační rtěnky v tužce Chubby Stick od Clinique si rychle získaly oblibu veřejnosti. Podobnou službu jako ony vám ale prokáží i tužky od Rimmel s názvem Colour Rush. Barva dlouho vydrží a k dostání je v devíti odstínech.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat