Komentáře k článku

Hanyna 06.05.2017

Vysoké podpadky moc nenosím, nejde mi na nich chodit přirozeně*6*

Nosívala jsem podpatky, které měly kolem deseti centimetrů. Teď běhám hlavně v teniskách a pohodlné obuvi. Ale když chci, aby mi to v sukni nebo šatech slušelo a odvedlo to pozornost od nedostatků, sáhnu po vysokých podpatcích. Miluju je i když v práci se musím přezout, protože celý den bych to nedala :)

snegurka 01.05.2017

No, jo, ale jsou pěkné.

ovace 01.05.2017

vypadá to hezky

Siraellen 01.05.2017

nosím v práci

nea 01.05.2017

Vysoké podpatky jsem nosívala jen velice málo zamlada. Nyní preferuji pohodlnou obuv na nízkém podpatku nebo bez podpatku. Při mé nadváze je to pohodlné a bezpečnější.

vysoké podpatky už dávno nenosím.Mám ráda pohodlnou obuv:-):-)

vivi11 30.04.2017

nikdy jsem podpatky nenosila

Janča 30.04.2017

Takové, rádoby odborné články, ve mě vzbuzují smích. Podpatky jsou nebezpečné pouze pro toho, kdo neumí chodit ani v teniskách. Pravda je, že to chce cvik a především kvalitní střevíčky s přesně takovou velikostí, jakou mají chodidla. Nohy nejsou zrcadlově stejné. Rozdíl ve velikosti bývá i několik milimetrů. Proto jedna bota tlačí a druhá ne. Křížit nohy při chůzi, jako to dělají modelky na přehlídkách, je infantilní nápad - zavánějící těžkým úrazem. Důležitá je především volba výšky podpatků. Například 9 cm není nic závratného a přesto nohy získají jemnější tvar, chodidla se opticky zmenší, postava získá na výšce, každý krok je ladnější než v teniskách a přesto ani po celodenním chození nohy nebolí. Je to o vlastní dispozici, schopnosti se správně naučit chodit. Pokud holka šmajdá v teniskách, na podpatcích to lepší nebude. Naopak. Víc než podpatky, jsou nebezpečnější oblíbené baleríny.

konatovka 30.04.2017

Vysoké podpatky již spoustu let nenosím, mám ráda kvalitní sportovní obuv.:-O

helus 30.04.2017

Upřednostňuji pohodlnou obuv.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat