Ideální taška do práce? Přece dámská aktovka!

24.04.2015 | Krása a móda

Dámská aktovka je praktickým módním doplňkem, ve kterém lze přenášet důležité dokumenty i notebook a zároveň s ním budete vypadat skvěle. Jak ale tuto plochou tašku vybrat a jak o ni následně pečovat?

Dámské aktovky musí být kvalitní a elegantní

Snad každá žena má doma především kabelku, nicméně překrásná a praktická dámská aktovka bývá v některých případech pro pracovní aktivity výrazně vhodnější.

Nejenže podtrhne ženskou krásu, ale zároveň pojme všechny dokumenty a vejde se do ní bez problémů rovněž notebook. Pokud tedy ke své práci potřebujete přenášet právě tyto předměty, pořiďte si novou dámskou aktovku a máte po starostech.

Samozřejmě se nabízí otázka, jak takovou aktovku vlastně vybrat. Předně by měla „sedět“ k vašemu stylu, a to zejména svým barevným provedením. Ještě důležitější je ovšem zvolit vhodný materiál.

Dámské aktovky dnes existují v mnoha variantách, mezi všemi ovšem vynikají zejména výrobky z kůže, které jsou symbolem elegance a vysoké kvality. Kde si je pořídit? Tak například v internetovém obchodě Novakabelka.cz jich naleznete několik desítek.

Jak správně pečovat o koženou aktovku?

Chcete-li si pořídit právě koženou aktovku, musíte vědět, jak o ni správně pečovat. Pouze tak vám totiž vydrží skutečně dlouho, aniž by ztratila původní hebkost, barvu i lesk. Jak toho dosáhnout?

Především byste neměla aktovku často vystavovat zdrojům tepla a samozřejmě ji musíte pravidelně čistit a impregnovat. V každém případě si přečtěte, jak pečovat o koženou kabelku, neboť postup se oproti dámským aktovkám v podstatě neliší.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat