Hitem podzimu jsou maxišperky. Čím větší, tím lépe

19.10.2010 | Krása a móda

Jste-li milovnicemi uhlazeného stylu, bez výrazných a nápadných vzorů, nejlépe v tlumených barvách, právě vám nejlépe sedne současný trend v podobě nepřehlédnutelných masivních doplňků.

Náhrdelníky, náramky či prsteny větších rozměrů totiž nejlépe vyniknou především na jednoduchých a nepříliš barevných outfitech!

Jako z pohádky

Zamilovaly jste si v dívčím věku okouzlující prsten princezny Arabely? Přišel čas pořídit si podobný, módní svět právě propadl mánii co nejvýraznějších šperků. Nosí se nejen ‚Arabeliny‘ modely s velkým kamenem a pohádkovým zdobením, ale i zcela neobvyklé modely spojující více prstů dohromady nebo ‚návleky‘ na prst, kterému kryjí hned několik článků.

Hitem jsou tepané kovové kousky, nosí se i masivní plastové prsteny stylově vyvedené v barvách kovu, dřevěné vyřezávané modely nebo prsteny zdobené motivy ze světa zvířat.

A co na krk?

Pozadu by neměly zůstat ani ostatní typické doplňky. Náhrdelníky složené z několika řad, obsypané velkými kameny či přívěsy dovedou rozzářit jednoduchý úpletový top či rolák, neztratí se ale ani na hruběji pleteném svetru, který patří k stěžejním modelům letošního podzimu.

Na ruku co unesete

Zápěstí zase obtěžkají obruče z masivního dřeva, kovu nebo mnohořadé tenké náramky, kterých noste, kolik jen unesete. Mohou mít obvyklý kruhový tvar, inovativním prvkem jsou ale ty s čtvercovým či vícestranným průřezem. Úspěch a pozornost jsou tímto stoprocentně zaručeny. Krédem letošních trendů mezi šperky je totiž především osobitá nepřehlédnutelnost.

Všímejte si především přírodních materiálů

Povrch a odstíny dřeva, typických drahých kovů nebo kůže svou barevnou škálou dokonale ladí s paletou aktuálních módních kolekcí, která směřuje právě k naturálním tónům. Šedivé, rezavé, skořicové či okrové odstíny se přímo nabízí ke kombinaci se zlatou či měděnou, stříbrnými či platinovými barvami kovů.

Je tedy na místě i v doplňcích využít celou letošní nabídku a kombinovat, jak vám jen vaše fantazie dovolí. Výsledkem mohou být příjemně eklektické, neokoukané a sofistikované variace plné vlastního pohledu na módu a vše s ní spojené.

Inspirováno historií

V široké nabídce šperků by vám ale neměly uniknout i další módní novinky. Třeba neobvyklé a historií dýchající hodinky na řetízku či náhrdelníku nebo okouzlující brože s kamejí. Stejně jako zbylé šperky sezony, i tyto mohou oplývat většími rozměry, nepřehlédnutelnost je totiž hlavním rysem všech stylových doplňků dokonalého dámského šatníku tohoto podzimu.

Adresář:

Topshop, Palladium, nám. Repbuliky 1, Praha 1
Reserved, Metropole Zličín, Řevnciká 1, Praha 5
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
KappAhl, OC Olympia, U Dálnice 77, Brno
Marks&Spencer, Melantrich, Václavské nám. 36, Praha 1
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat