5 nejvíc sexy padesátnic: Pořád jsou to kočky!

Nejpřitažlivější ženou starší padesáti let je herečka Helen Mirren. Pětašedesátiletá britská stříbrovláska nechala za sebou i modelku Twiggy, která oslavila loni v září jedenašedesátiny.

Seznam nejpřitažlivějších slavných žen starších padesáti let vypracovala společnost isme prodávající oblečení na internetu.

„Když žena dosáhne padesátky, nemělo by to znamenat konec módnosti a přitažlivosti,“ uvedla šéfka společnosti isme Sara Prowseová.

Nejkrásnější ženy po padesátce:

1. Helen Mirren
2. Twiggy
3. Joanna Lumley
4. Lulu
5. Kim Cattrall

Helen Mirren: Na nahotu není člověk nikdy starý!

Herečka Helen Mirren pózovala nahá ve čtyřiašedesáti letech. Tělo na záběrech odpovídá jejímu věku. Podle některých nevkus, podle Helen se ale není za co stydět. Svět by si měl podle ní přestat hrát na to, že existují jen vyretušované modelky. A na nahotě, byť v pokročilém věku, nevidí nic nevkusného. Že pózovala ve vaně pro magazín New York, věděl a podporoval i její manžel Taylor Hackford.

„Mně se ty fotky moc líbí, protože mám pocit, že byly nahé v pravém slova smyslu nahý. Mám tam jen skutečně velmi málo make-upu. Není tam žádné umělé světlo. Fotograf použil jen blesk. Je to jednoduché a realistické. A to také byl záměr pro ty fotografie,“ tvrdí Helen.

A rozhodně odmítá, že by měla na fotkách vypadat sexy. „Myslím, že sex a nahota jsou dvě naprosto odlišné věci, víte, ale potom jsem trochu divná jako na těch fotkách. Někdy je nahota sexy. Ale někdy není. Někdy je víc sexy být oblečený. Mám dojem, že lidi to směšují,“ dodala Mirren.

Twiggy: Symbol anorexie

Hvězda šedesátých let Twiggy udělala ve světě modelingu revoluci. Nastolila jiný, s kultem štíhlosti spojený ideál krásy. Spustila vlnu anorexie, která je dodnes velkým společenským problémem.

Twiggy je dnes pojmem spojovaným s minisukněmi, tvrdě podmalovanýma očima a bledými ústy ve stylu líčení éry, pro níž byla ikonou půvabu. Twiggy byla hvězdou doby, jež popřela zralé ženství a vyměnila ho za chudokrevnou Lolitu.

Kim Cattrall: Nahá už se neukážu!

Pokud někdy vznikne třetí film Sex ve městě, pak se budeme muset obejít bez erotických scén s Kim Cattrall. Stárnoucí herečka vyloučila, že by se příště kameře ukázala nahá. Na zcela odhalenou Samanthu Jonesovou se nemůžou fanoušci těšit už ani v Sexu ve městě 2.

„Když jsem dosáhla padesátky, rozhodla jsem se, že už nechci, aby mě natáčeli či fotili nahou,“ přiznala  Kim.

„Takže mě neuvidíte nahou, možná mě uvidíte hrát erotickou scénu, soulož, ale nebude při tom odhalené mé tělo,“ dodala Cattrall.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:56
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat