Slavné páry na Oscarech. Komu to slušelo nejvíc?

Na červeném koberci se během slavnostního večera při příležitosti udílení cen Americké filmové akademie letos prošla celá řada slavných párů. A na většinu z nich byla radost pohledět!

Které hvězdné dvojici to slušelo nejlépe?

Mel Gibson a Rosalind Ross

Mel už nejspíš není tím lamačem fanynkovských srdcí, co býval (a mnohdy za to mohou i skandály, jež ho provázejí), ale po boku půvabné Rosalind vypadal skvěle.


Nicole Kidman a Keith Urban

Tihle dva jsou vždy sázkou na jistotu, tedy co se elegantního vzhledu na červeném koberci týče. Ostatně Nicole patřila k nejlépe oblečeným kráskám večera!

Scarlett Johansson a Joe Machoda

Také Scarlett s Joem vypadali, jako by si odskočili z nějaké pohádky. Oběma to úžasně slušelo, co říkáte?

Justin Timberlake a Jessica Biel

Tihle dva patří k nejstálejším párům Hollywoodu, a tak se těší velké pozornosti i oblibě. A samozřejmě jim nahrává i fakt, že spolu vypadají prostě dokonale.

Matt Damon a Luciana Barroso

Rafinované, ale elegantní. Tak by se daly popsat Lucianiny šaty, které na červený koberec zvolila. A Mattovi to ve slavnostním také sluší.

Amelia Warner a Jamie Dornan

Jamie patřil k těm hostům, kteří se neponořili do tradiční černé. A rozhodně to nebylo na škodu! Amelia pak v růžové róbě působila velmi mladistvě a žensky.

Chrissy Teigen a John Legend

Krásná Chrissy na sebe poutala pohledy především díky originálně pojatému vrchnímu dílu svých šatů. A také rozparku až do nebe. John vsadil na klasiku.

Viola Davis a Julius Tennon

Viola vypadala v rudé róbě naprosto úchvatně a byla rozhodně nepřehlédnutelná. Charismatický Julius jako většina přítomných mužů zvolil černou barvu. A i jemu to velmi slušelo!






Celkem 13 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat