9 žen, které stárnou do krásy. Podívejte

Zatímco některé hvězdy se předhánějí v honbě za dosažením věčného mládí, jiné vědí, že je možné stárnout s elegancí. A stárnou opravdu do krásy.

Felicity Huffman (48 let)

Hvězda seriálu Zoufalé manželky má na krásu svůj vlastní recept – nezatěžovat pleť přebytečným make-upem a snažit se, aby alespoň pár dní v týdnu mohla „volně dýchat“.


(2001 vlevo, 2011 vpravo)

Gwynet Paltrow (39 let)

Na otázku ohledně plastik a botoxu odpovídá vyhýbavě – prý nemá problém do své krásy investovat. Na co ovšem podle svých slov nedá dopustit, je kvalitní a vydatný spánek.


(2001 vlevo, 2011 vpravo)

Jennifer Aniston (42 let)

Na otázku, jak je možné, že vlastně vůbec nestárne, odpovídá hvězda Přátel jednoznačně – může za to prý pravidelné cvičení jógy.


(2002 vlevo, 2011 vpravo)

Kate Winslet (36 let)

Známá odpůrkyně plastických operací, drastických diet a vyhublých postav dokazuje, že žena je krásná v každém věku, i když okolo sebe nemá tým lékařů s injekcemi botoxu v ruce.


(2001 vlevo, 2011 vpravo)

Cindy Crawford (45 let)

Trikem pro věčně mladý vzhled jsou podle modelky vlasy. Jak říká – můžete vyzkoušet třeba všechny plastické operace na světě, ale nic vás neomladí tak, jako vhodný účes a hlavně správná barva vlasů.


(2001 vlevo, 2011 vpravo)

Halle Berry (45 let)

Herečka má o receptu na mládí jasno – péče o pleť. Jak se svěřila v jednom z rozhovorů, aplikuje na pokožku obličeje čistý vitamin C a poté hydratační krém.


(2001 vlevo, 2011 vpravo)

Vanessa Williams (48 let)

Naopak Vanessa se nijak netají, že si občas vypomáhá botoxem, nijak to ale nepřehání. Hvězda seriálu Zoufalé manželky se udržuje krásná a fit především cvičením Pilates.


(2002 vlevo, 2011 vpravo)

Demi Moore (48 let)

Podobný návod jako Halle Berry poskytla i Demi – klíčová je podle ní pečlivá péče o pleť spočívající v důkladném čištění a pravidelné hydrataci.


(2001 vlevo, 2011 vpravo)

Sarrah Jessica Parker (46 let)

Sarrah dbá především o ochranu své pleti – nikdy nevychází bez aplikace krému s vysokým UV faktorem. Pochvaluje si navíc i blahodárný vliv jógy.


(2001 vlevo, 2011 vpravo)






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pizza šneci

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat