Krásná Jennifer Aniston konečně přiznala: Botox jsem zkusila

Herečka Jennifer Aniston (42) kosmetické chirurgii nefandí. Ale přesto sama botoxové umrtvení mimických svalů a vyhlazení vrásek zkusila. Teď ale americká hvězda tvrdí, že vedlejší účinky této látky jsou tak otřesné, že už by do toho nikdy znova nešla.

„Lidé si myslí, že mám hodně botoxových injekcí, ale nemám. Neříkám, že jsem je nezkusila, ale vidím, jak tomu lze propadnout. Všechny ty kosmetické úpravy jsou pro mě trapné,“ tvrdí Jennifer.

O svůj vzhled ale úzkostlivě pečuje, hrůzu má především z UV záření, takže používá ochranný faktor SPF 60 a věří opalovacím sprejům.

„Začaly se mi objevovat na pleti ty skvrny ze slunce. Začínají mi vyskakovat takové věci. Dokonce textura mé kůže se mění. Takže jsem nedávno začala odstraňovat tyto skvrny a nechávám se nastříkat opalovacím sprejem. Postoupila jsem k tomu, že užívám ochranný faktor SPF 60, když jdu na pláž,“ dodala hvězda seriálu Přátelé.

Jennifer je nejpřitažlivější ženou všech dob

Čtenáři magazínu Men‘s Health rozhodně nesdílejí vkus s Bradem Pittem. Ten totiž opustil Jennifer Aniston, aby mohl žít s Angelinou Jolie. Ta ale podle pánů čtoucích zmíněný časopis není zdaleka tak sexy jako hvězda seriálu Přátelé. Jennifer zvolili jako nejpřitažlivější ženu všech dob, na niž nemá ani Marilyn Monroe.

To Angelina Jolie skončila v žebříčku až na posledním desátém místě, mezi ní a Jennifer jsou pak Marilyn Monroe, Madonna či Britney Spears.

„Být zábavná je sexy a Jennifer Aniston je zábavná. Její přirozená osobnost ji činí přístupnou a dosažitelnou a její naprosto lidský sexuální život ve filmech vyvolává sympatie, které nemůže oslabit ani řada nevýrazných romantických komedií. Jiné sexuální symboly jsou většinou řízeny jedinou dimenzí, stanou se plochými ikonami okolností, ale Jennifer je po celou svou kariéru stále sexy, zábavná a bezchybně opravdová,“ píše magazín Men’s Health.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat