Princezna Diana byla před smrtí šíleně osamělá, tvrdí šéfredaktorka Anna Wintour

28.04.2019 | Osobnosti

Šéfredaktorka magazínu Vogue se na konci července 1997 potkala u oběda s princeznou Dianou. Samozřejmě v tu chvíli netušila, že už za šest týdnů bude matka princů Williama a Harryho po smrti. Dodnes si ale pamatuje, jak osaměle se Diana cítila a jak o tom nešťastně hovořila. V Anně to zanechalo silnější dojem než princeznin dokonalý kostýmek Chanel v barvě máty.

S Dianou tehdy obědvala v hotelu Four Seasons. „Dlouho mluvila o tom, jak se cítí osaměle. A také příšerně osaměle vypadala,“ zavzpomínala Wintour v rozhovoru s Tinou Brown.

Princezna také hovořila s šéfredaktorkou magazínu Vogue o tom, že žije především pro své syny. „Mluvila o svých chlapcích s takovou láskou,“ přiznala Wintour.

Podle ní byla Diana dokonalá v tom, jak uměla využívat média ve svůj prospěch.

„Myslím, že součástí její popularity ve světě bylo to, jak dobře Diana uměla vycházet s novináři a dokázala se na ně naladit a spíš je vítala než odmítala. Byla první členkou britské královské rodiny, která uměla média využít ve svůj prospěch,“ míní Anna.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat